Colin Davis

22 videó
Sir Colin Davis Rex, CH , CBE (1927.szeptember 25, -2013. április 14, ) volt, egy angol karmester legismertebb kapcsolata a London Symphony Orchestra , miután először vezényelte 1959-ben.Repertoárja széles volt, hanem az a zeneszerző, akivel kapcsolatban volt, különösen volt Mozart , Berlioz , Elgar , Sibelius , Stravinsky és Tippett .
Tanult, mint a klarinétos , de szándéka volt a karmester pálya. Miután küzdelmes szabadúszó karmester 1949-1957, létre hozott egy sor találkozót zenekarokkal, beleértve a BBC Skót Zenekar , a BBC Szimfonikus Zenekar , a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekarával . Azt is megállapította a zenei igazgatói a Sadler Wells Opera és a Royal Opera House , ahol vezető karmestere volt, több mint tizenöt évig. A vendég conductorships tartalmazza a Bostoni Szimfonikusok , a New York-i Filharmonikusokkal és a Drezdai Staatskapelle , a többek közül.
Mint tanár, tanított több iskolában, a Royal Academy of Music , London, és a Hochschule für Musik Carl Maria von Weber (üvegház), Drezdában. Ő készítette az első gramofon felvételeket 1958-ban, és az ő diszkográfia a következő öt évtizedben kiterjedt volt, és számos stúdió felvételek Philips Records és jelentős katalógus élő felvételek a London Symphony Orchestra saját nevével.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Sir Colin Davis, David Oistrakh - Bach, Violin Concerto in A minor (1961)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Komolyzene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2013. június 2. Nézettség: 272

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal