Sarah Coburn

14 videó
Sarah Coburn egy amerikai operai szoprán.
született Petersburg, Virginia 1977augusztus 4-én. Diplomáját Oklahoma State University és megkapta a Master of Music diplomát Oklahoma City University, tanulás mellett Larry Wade Keller. Ő először elért elismerést 2001-ben a National Grand Döntős a Metropolitan Opera Tanács Országos Meghallgatásán.
Megjegyezte, az Opera News magazinban egy koloratúr énekes az "ezüstös, rezonáns szoprán" hang, Coburn teljesített vezető szerepet a Metropolitan Opera New Yorkban, a Bécsi Állami Operaház, és más nagy operaházakban.
Repertoárja magában foglalta a vezető szerepét: Lucia mind Donizetti Lammermoori Lucia és a francia változat Lucie de Lammermoori (Glimmerglass Opera és Cincinnati Opera), Amina a Bellini La sonnambula (Bécs), Gilda Verdi Rigoletto (Opéra de Montréal, walesi Nemzeti Opera és a Los Angeles-i Opera) és a címszerepet Delibes "Lakmé (Tulsa Opera) Asteria Händel Tamerlano, és Rosina Rossini Il Barbiere di Siviglia (mindkettő Los Angeles Opera). 2007-ben ő sikerült Elizabeth Futral szerepében Princess Yue-Yang, a világpremierje termelése Tan Dun Az első császár a Fővárosi. [2] Ugyanebben az évben ő végezte a szerepét Kitty a világ premierje David Carlson Anna Karenina a Florida Grand Opera.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

"Una voce poco fa" from Il Barbiere di Siviglia by Rossini



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Classical Music (Komolyzene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2013. október 4. Nézettség: 212

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal