Katya Grineva

32 videó
Katya, ismert ő romantikus zongorista, játszott szerte az Egyesült Államokban, Európában, Dél-Amerikában és a Guam. Ő az egyetlen női egyéni zongorista, hogy végzett az előkelő Carnegie Hallban Isaac Stern nézőtér rekord 13 alkalommal.

Moszkvában született, ő kezdett tanulni zongorázni öt évesent,tanult a moszkvai Zeneiskolában. Úgy folytatta, hogy a moszkvai High School of Music égisze alatt a tekintélyes moszkvai Restaurátor, ahol tanult professzor Pavel Messner. Ez volt az ő gyámsága professzor Pavel Messner, a Konzervatórium, hogy ő kezdett, amely preambulumbekezdés és tapasztalja a "különleges és spontán" kölcsönhatás művész és a közönség, amely fémjelzi a zenéjét.

Költözött New Yorkba 1989-ben ösztöndíjat kapott, hogy belépjen a Mannes School of Music posztgraduális program, tanul Nina Svetlanova, majd privát coaching Vladja Mashke, aki kulcsszerepet játszott a fiatal zongorista fejlődését.

Katya tette amerikai debütált 1993-ban egy előadás Mozart zongoraverseny, No. 27 B-dúr, K.595 kíséretében a Baltimore Symphony. 1998 májusában ő el álmai vele debütált a Carnegie Hallban , ahol továbbra is végezze el az évek során. Ő volt a vendég előadó Ecuador a Guayaquil Szimfonikus Zenekar, és végre a Fillipino elnök Gloria Macapagal és nem sok jótékonysági koncertet az ország egész területén.

2006-ban, azt választották, hogy kizárólag elvégzik és rögzítik a világpremier zongora szonáták romantikus bécsi zeneszerző Marcel Tyberg. Az ausztrál koncert Melbourne-ben és Sydney-ben, a közönség hallotta először Ausztráliában két kompozíciók Tyberg a "Lost" zongora szonáták.

1998-ban a Steinway and Sons elnyerte Katya a megtisztelő címet a Steinway Artist. Az ő egyéb díjak a következők: egy különleges díjat a New York-i Állami Shields 2003-ban, és legutóbb, Különdíjat eredményeket a kormány a Guam.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Katya Grineva Russian Commercial Melbourne May 29, 2010



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Classical Music (Komolyzene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2014. április 14. Nézettség: 133

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal