Carlo Colombara

21 videó
Carlo Colombara (született 1964-ben Bologna, Olaszország) egy olasz operai bass. Énekelt vezető szerepet számos nagy operaházában Beleértve Teatro alla Scala (Milánó, Olaszország); A Bécsi Állami Operaház (Bécs, Ausztria); A Real Teatro di San Carlo (Nápoly, Olaszország); Az Arena di Verona (Verona, Olaszország); A Royal Opera House (London, Egyesült Királyság), és a Metropolitan Opera (New York City, New York, Egyesült Államok).

Colombara tizenkét éves korában kezdte a zongora tanulmányait, és elkezdte énekelni a tizenöt éves, tanul Paride Venturi Bolognában. 1986-ban megnyerte a díjat a legjobb olasz énekes a brit Viotti verseny és a következő évben elnyerte az ász. Li.Co a verseny Milánóban.

Ezután megtette a szakmai bemutatkozó, mint Giuseppe Verdi Ernani Silva, a Teatro dell'Opera di Roma (Róma, Olaszország). Zubin Mehta irányítása, hé végezni egy szabadtéri termelés Giacomo Puccini Turandot a Tiltott Város (Peking, Kína), amit felvett, és világszerte sugárzott.

Énekelt a legfontosabb színház a világon: Bécsi Állami Opera, a Metropolitan Opera New York, Teatro Colon, Buenos Aires, Opéra Bastille Párizsban, a londoni Covent Gardenben, Arena di Verona, Maggio Musicale Fiorentino és még sokan mások.

Ő együttműködik sok fontos vezetékek Riccardo Chailly, Myung-Whun Chung, Colin Davis, Gianandrea Gavazzeni, Carlo Maria Giulini, Eliahu Inbal, Lorin Maazel, Zubin Mehta, Riccardo Muti, Daniel Oren, Antonio Pappano, Michel Plasson, Daniele Gatti, Georges Pretre, Wolfgang Sawallisch, Philippe Auguin, Giuseppe Sinopoli, Georg Solti.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Carlo Colombara - Votre Toast - CARMEN



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Classical Music (Komolyzene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2015. április 10. Nézettség: 236

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal