Deborah Voigt

13 videó
Deborah Voigt (született augusztus 4, 1960) amerikai operai szoprán. Voigt rendszeresen fellép a operaházak és koncerttermek világszerte.
Debbie Joy Voigt született egy vallásos Southern Baptist család 1960-ban nevelkedett kerekezés, Illinois, csak kívül Chicagóban. évesen öt, ő csatlakozott a kórus a baptista egyház és kezdett zongorázni tanulni. Az anyja énekelt és zongorázott a templomban, míg az asszony két öcsém énekelt rock zenészekről. Ezek a korai tapasztalatok egyház inspirálta őt a zene iránti érdeklődést. Amikor 14 éves volt, családja költözött Placentia a Orange County, California. Ez volt traumatikus, hogy Voigt, majd tizenévesen, hogy alkalmazkodjon a Southern California, "föld végtelen napsütés és lehetetlenül tökéletes testet."

Járt El Dorado High School, ahol ő volt a tagja El Dorado Vocal Music és a Theater programok, főszerepben a musicalek beleértve a Hegedűs a háztetőn, The Music Man és Mame. Abban az időben, Voigt emlékeztetett egy interjúban, ő nem komolyan egyre operaénekes és nem tudott a létezéséről a Metropolitan Opera. [5] Érettségi után, 1978-ban [6] nyert egy ének ösztöndíj által támogatott Crystal székesegyház Garden Grove, California, hogy ő is beiratkozik a hangját program California State University, Fullerton, ahol találkozott a hangja tanár Jane Paul Hummel, aki alatt ő képzett mintegy nyolc évig. Voigt volt döntős a Met Nemzeti Tanács Meghallgatás fiatal énekesek 1985-ben Azt is díjazta számos rangos énekversenyen (lásd alább), és tette a Carnegie Hallban debütált 1988-ban neveztek Adler Fellow, ő tanoncnak San Francisco Opera Merola Program két évig tanulmányozta hét fő szerepeket. Ott is vett egy osztályt Leontyne Price, a nemzetközileg is elismert, amerikai szoprán.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Luciano Pavarotti and Deborah Voigt in Ballo in Maschera



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Classical Music (Komolyzene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2015. május 27. Nézettség: 184

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal