Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Szilágyi-Palko Ferenc öcsi
 

A.Nemzeti Összetartozás Dala



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2013. május 23. Nézettség: 1,386

   


Videó megjegyzések

csütörtök, 2013. május 23. 14:13
Az orcátlanság , igénytelenség teteje. Nincs a Fideszben egyetlen ember, aki legalább jelét adná a kulturáltságnak:?


Celebek, államtitkári feleségek , riszamacák kormányfinanszirozott trutymója, pofátlan hivatkozással Kodályra- bevonván ebbe a nagymultú MR Gyermekkart- mely uj zs. vezetést kapott a kitünően működő nemzetközi hirű karnagy kirugása után. Természetesen számitanak a gondolkodás nélküli birka tömegek tetszésére- akiknek ugyan nincs kritikai alapjuk.

Ez már túllépi az orcátlanság felső határát-és nyilván tiltakozást vált ki Kodály tisztelőiből, hozzátartozóiból. / Várjuk Péczely Sárika nyilatkozatát./

(Módosítva: csütörtök, 2013. május 23. 14:14)
péntek, 2013. május 24. 07:51
Barackfa, kormány (ami jobbos, magyaros), álom, kicsit módosult tudatállapot, szeretet mindenütt, hát nem egyértelmű? Dicsőítik már előre az idei baracktermést amiből fasza pálinka lesz! :)
péntek, 2013. május 24. 08:33
Idézem Tamás barátunk gondolatait a témához: TI OSTOBA ESZEMENT BARMOK!

Ti utolsó csótányai a Földnek! Ti hazánk elárulói! Ti Úrasztalánál kufárkodók! Ti magyarok selejtjeinek se való aljadékok! Ti szolgalelkű hason csúszók! Ti pénzistenhívők! Ti Júdásnál is olcsóbbak!

Tanuljátok már meg egyszer, s mindenkorra, hogy június 4-én nem összetartozást ünneplünk, hanem szétszakadást gyászolunk!
De nemcsak gyászolunk, hanem szent esküvel megfogadjuk: amíg élünk, azon leszünk, hogy ami egyben volt, mert összetartozik, az egyszer újra együtt is legyen!
() Varga B. Tamás ()
csütörtök, 2013. május 23. 17:46
Ez mitől a nemzeti összetartozás dala?
csütörtök, 2013. május 23. 19:15
Mert a kÓrmány bájcsajai rázzák a barackfa alatt- nem kis pénzért-Ők a nem /nagyon/ zet......



A kormány pedig sajnos ezesetben KURMÁNY , mert ezt biz ők is elkrták, mint a másik válogatott tette

(Módosítva: szombat, 2013. május 25. 20:48)
csütörtök, 2013. május 23. 23:31
Mit mondjak - elég szar - már elnézést! Én se tudom, miért lenne ez a Nemzeti Összetartózás Dala? Ez nagyon nem jött össze! Ha erre úgy gondolják, hogy a Nemzeti Összetartózás Dala, akkor nagyon nagy baj van kérem szépen...ez tényleg az igénytelenség teteje. Tovább fokozom nekem nagyon olyan hogy is mondjam, olyan langyi banda féle-meleg-liberális-barackos-fisi-fosi!
péntek, 2013. május 24. 07:54
Hát a legcsudálatosabb az a"képújságos-1982-es malév-reklámfílinges fúvósbetét" volt, amihez úgy dzsiggelt a szaxofonos, mintha egy hangyabolyt eresztettek volna a nadrágjába.
Hiányolok még egy szintetizátoros fejkendős parasztnénikét, aki két szólamban játssza a " szeretiatikameggyet".
péntek, 2013. május 24. 08:20
A képzeletbeli kábitó baracktermés levétől megbárgyult zemberek tánca a látomás- melynek táncrendjét az ő talpalávalójuk HÚZZa. Szóval : Elhúzzák a mi nótánkat alaposan, mert hagyjuk!!!!

-És kik azok az ők? Háááát, nemcsak a mi kÓr mányunk, de a számukra diktandót fújó "Isten Adományai"- köztük a sok népbutitó , nemzeti alulkulturáltságot tápláló , jól megfizetett un. mű..... vészek, a kápóik.
péntek, 2013. május 24. 08:26
Része az évek óta üzemeltetett agymosodának. Most jött el ez a programpont.
péntek, 2013. május 24. 10:06
Én inkább Kárpátiától a Vesszen Trianont hallgatom : )
péntek, 2013. május 24. 14:43
Hallgasd, ha jól esik, de ők is jobban tennék, ha nem akarnának mindenáron zenészként deklarálni.-mivel nem zene a produktumuk.


A mondandójuk nincs egyensulyban a rettenetes zenebonával, s ez legalább olyan istenkáromlás, mint a fenti akármi.Arról nem beszélve, hogy a legszentebb zenéinken keresztül gázolnak ,valami elmebeteg torzitmánnyá, hangszeres és artikulátlan hangok sokaságának szörnyszülöttévé téve azokat. Himnusz, Hazám, hazám stb...... mindez csak eszköz nekik a nézőszám növelésével jól tejelő zsebmetsző banzájaikon, melyet nem restellenek koncertnek nevezni.

/S ráadás: Nemzeti kilétük erősen hibádzik/

No persze, ehhez is kell a zenei anaéfabétizmus, mely libsi kulturtrutymóvá süllyesztette a szépen felépitett zenei és nemzeti nevelési bázisainkat.

Ők a tipikus alkalmi , " pénzért , megélhetési- ha kell/!!/- magyarok."


Jobb lenne, ha csak prózában hirdetnék az igét.

(Módosítva: péntek, 2013. május 24. 14:53)
péntek, 2013. május 24. 15:11
Ismerem őket...
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal