Somlósi Lajos - Az igazi magyar konyháról

9 videó - 2011
Vér, tudat és tudatosság
Azzá válsz amit megeszel, azzá válsz amit megiszol. Ezt sokan tudjuk már rég. De mi köze az étkezésnek a vérhez, a vérnek a tudathoz és a tudatossághoz? Kiderül Somlósi Lajos brilliáns okfejtéséből. A magyarság mérgezése és tudatpusztulása közötti megdöbbentő és teljesen logikus összefüggéseket tárja fel, és teszi hátborzongatóan világossá számunkra ezen a hangfelvételen.

Ez az előadás viszont sokkal több ennél: ha többször végighallgatjuk arra késztet, hogy átértékeljük teljes mértékben táplálkozásunk fontosságának tudatosságát. Őseink ismereteit a "modern felvilágosult kor" jórészt öntelten és pökhendien dobta ki az ablakon. Ezzel nem csak gyökereinket vágták el, de MINŐSÉGÉBEN rontották le borzalmas módon a tudatunkat, tudatosságunkat, életünket.

Itt az ideje annak, hogy újra felfedezzük és elkezdjük élni, használni mindazt a gazdagságot melyet a hagyományos nép ismeretek kincses tárháza jelent egészségünk és ez által újjászülető, fénylő tudatunk számára.

A hanganyagokhoz ajánlott, hogy kellő nyíltsággal közeledjen mindenki, és dobja félre az modern kor által belénk súlykolt téves és sokszor pusztulásba, zsákutcába vivő dogmákat.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Sav Lúg egyensúly / Somlósi Lajos / előadás



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2013. szeptember 16. Nézettség: 568

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal