Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 02 24 Migránstüntetés Siden



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. február 24. Nézettség: 356

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2016. február 24. 21:23
Tüntettek a sidi befogadóközpontban rekedt migránsok szerda délelőtt. A bevándorlók órákig azt skandálták: Köszönjük Szerbia!, illetve Horvátország nyisd ki határaid! Az ingerült emberek azért tiltakoztak, mert már napok óta vesztegelnek a szerb–horvát határ közelében.

Szerda délelőtt kezdtek tüntetni a bevándorlók Siden. Azt skandálták, Szerbia, Szerbia!, illetve Horvátország nyisd meg a határaidat! Azért tüntettek, mert többen, több napja itt ragadtak, horvát szerelvények a mai napig nem érkeztek értük. A helyszínre kivezényelt szerb rendőrök gátolták meg azt, hogy az ingerült tömeg kitörjön a tábor területéről.
szerda, 2016. február 24. 21:24
Egy magát irakinak valló migráns elmondta, azért elégedetlenkednek, mert már napok óta várakoznak. Állítása szerint Horvátország nem fogadja be őket, ezért sorsuk bizonytalan. Hogy származását igazolja, útlevelét és a görög–macedón határon kiállított fényképes regisztrációs papírját is megmutatta. Az említett dokumentum már az új beléptetőrendszer alapján lett kiállítva. A férfi nem érti, miért gátolják abban, hogy Zágráb felé vegye az irányt.
A belügyi szervek tagjai többszöri megkeresésünkre sem kívántak nyilatkozni. A helyszínről azzal az indokkal próbáltak eltávolítani bennünket, hogy a kamera csak tovább hergeli az így is nyugtalan tömeget. Egy helyi rendőr kamerán kívül elmondta, nincs információjuk arról, hogy a horvát kormány mikor küld vonatokat a menekültekért.
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal