Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 02 28 Éjszaka Oscar-gála



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. február 28. Nézettség: 273

   


Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. február 28. 18:35
Éjszaka adják át az idei Oscar-díjakat, a győzteseket érintő találgatások holnap hajnalra véget érnek. A fogadóirodák szerint A visszatérő című film lesz a befutó.

Alejandro González Inárritu túlélődrámájának, A visszatérőnek minden számítás szerint Oscart kell kapnia – állítják az elemzők. Matematikai modelleket alkalmazva, figyelembe véve a statisztikákat, a filmnek 64 százalék esélye van a győzelemre.
vasárnap, 2016. február 28. 18:35
Nyolc alkotás verseng a legjobb film díjáért. A visszatérőn kívül a Mad Max – A harag útja című apokaliptikus road movie, az ötvenes éveket idéző Brooklyn, Spielberg Kémek hídja című hidegháborús thrillere, A szoba című emberrablós dráma, a Spotlight – Egy nyomozás részletei, amelyben tényfeltáró újságírók kutatnak katolikus papok szexuális zaklatási ügyei után, a Marson rekedt űrhajósról szóló Mentőexpedíció és A nagy dobás, amely a 2008-as pénzügyi válság hátterét világítja meg. Ezek közül azonban egyik filmnek sem olyan jó a mutatója, mint A visszatérőnek. A kritikusok is komoly esélyesnek tartják az Oscarra.
vasárnap, 2016. február 28. 18:37
Bár történhetnek meglepetések, elemzők szerint nem csak A visszatérő, hanem a rendező, Alejandro González Inárritu és a főszereplő, Leonardo DiCaprio győzelme is borítékolt. Meglátjuk, Caprionak sikerül-e végre hazavinnie a szobrocskát. Hétfő hajnalra ez is kiderül. Mint ahogy az is, hogy Nemes Jeles László Saul fia című megrendítő drámája elnyeri-e az Oscart a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában.
SMJ.: Meglátjuk.....
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal