Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

A Spotlight - Egy nyomozás részletei című alkotásé a legjobb film díja



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2016. február 29. Nézettség: 211

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2016. február 29. 19:44
A 88. Oscar-gálán a legjobb film díját a Spotlight: Egy nyomozás részletei című alkotás érdemelte ki, a rendezésért pedig Alejandro González Iñárritut díjazták A visszatérő című filmért. A legjobb férfi főszereplő díját végre átvehette Leonardo DiCaprio A visszatérő bosszúállójaként, míg a legjobb női főszereplő Brie Larson lett A szoba című filmben nyújtott alakításáért. A legtöbb díjat, összesen hatot, a Mad Max: A harag útja című George Miller-film kapta.
hétfő, 2016. február 29. 19:45
Az este házigazdája Chris Rock volt, aki a nyitóbeszédében szimplán fehér emberek választásának nevezte az Oscart. A komikus ezt a megjegyzést azért tette, mert az idei Oscar díjra egyetlen színes bőrűt sem jelöltek.

A díjátadások során az történt, amit a papírforma szerint a legtöbben vártak. A Mad Max tíz jelöléséből hat díjat is besöpört: a legjobb jelmez, legjobb díszlet és legjobb smink díját is elnyerte, csakúgy mint a legjobb vágásért, hangvágásért és hangkeverésért járó elismeréseket. A legjobb női főszereplő Brie Larson lett, míg a legjobb férfi főszereplő díját végre átvehette Leonardo DiCaprio. Beszédében a klímaváltozás veszélyeire figyelmeztetett. „Az éghajlatváltozás valós, és most zajlik. Ez a legfenyegetőbb veszély, amivel a fajunk szembenéz. Nekünk pedig össze kell fognunk, és véget kell vetnünk az elodázásnak. Olyan vezetőket kell támogatnunk az egész világon, akik nem a nagy szennyezőket és a nagyvállalatokat képviselik, hanem az egész emberiséget.”
hétfő, 2016. február 29. 19:45
A legjobb film díját a Spotlight: Egy nyomozás részletei című mű érdemelte ki, a rendezésért pedig Alejandro González Iñárritut díjazták A visszatérő című filmért. A Spotlight az oknyomozó újságírás fontosságára hívta fel a figyelmet. A film producere a gyerekmolesztáló ügyek átvészelőinek ajánlotta a díjat.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal