Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Gift - [Official Video]



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. március 6. Nézettség: 330

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. március 6. 00:16
Megdöbbentő magyar kisfilm terjed az interneten. Ezt mindenkinek látnia kell! – VIDEÓ
Egy mindennapi történetet dolgoz fel az a magyar kisfilm, amely futótűzként terjed az interneten, felhasználók millióit döbbentette meg.
Felrobbantotta az internetet az a magyar kisfilm, amely futótűzként terjed, és amelynek sikerére még az alkotók sem számítottak. A címe Gift/Ajándék, és egy mindennapos témát dolgoz fel, az állatok örökbefogadását.
Sokan fogadnak örökbe, vásárolnak gyerekeiknek kiskutyát, ami idei-óráig a család kedvence lesz, aztán az idő múlásával csak a gond van vele, legalábbis ezt érzékelteti a kisfilm. A történetet érdekes kivitelezésben tálalják, éppen ettől lesz ennyire sokkoló.
vasárnap, 2016. március 6. 00:17
Egy család örökbefogad egy vörös hajú kislányt, akinek mindenki örül, kezdetben felhőtlen a boldogság, aztán sorra érkeznek a problémák, a vörös hajú kislány háttérbe szorul, senkinek nincs már ideje foglalkozni vele, csak nyűg lesz a háromtagú család nyakán. Végül elérkezik az a pillanat, amikor az apuka autóba ülteti és kiviszi a mezőre. Ekkor derül ki, hogy a kislány valójában egy kiskutya, akik kidobnak, mert megunták.
Az apát Bernáth Dénes, az anyukát Berki Szofi, a család kislányát Helmeczi Emma, míg a vöröshajú kislányt Bernáth Júlia alakítja. A kisfilmet Zsemberi Zsófia rendezte, míg a történetet Görögh Attila írta. A videót eddig több mint 500.000 néztek meg.
Mindenképpen nézzétek meg a döbbenetes videót és ha tetszett az üzenetet osszátok meg barátaitokkal is.
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal