Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Naponta átlagosan száz illegális migránst fognak el a magyar hatóságok



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. április 2. Nézettség: 232

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. április 2. 18:02
Migránsok kisebb csoportjai ismét a szerb-magyar határon keresztül próbálnak az Európai Unióba jutni. A magyar hatóságok folyamatosan ellenőrzik a határszakaszt. Alkalmanként egyetlen nap alatt több száz migránst fognak el.
szombat, 2016. április 2. 18:02
Nem hivatalos információk szerint migránsok kisebb csoportja szokott megjelenni a határ szerb oldalán. Esténként sátrat vernek és tüzet is gyújtanak. Nyolc-tíz sátorról szólnak a hírek. Néha ennyit látnak a határon átutazók. Horgosnál és Kelebiánál is megjelentek a migránsok. A bevándorlók nem táboroznak huzamosabb ideig a határ közelében.
szombat, 2016. április 2. 18:03
Jártunk a Horgos és Röszke, valamint a Kelebia és Tompa közötti határátkelőnél, ezúttal a határsávot is körbejártuk. Kora délután egyetlen migránssal sem találkoztunk. A kelebiaiak arról beszéltek, hogy elvétve futnak csak össze migránsokkal a faluban, akkor is csupán két-három fővel. Ürmös Pál: „Nem lehet mostanában látni őket, csak hallottam, hogy Horgos felé mennek. Látom, hogy a magyarok helikopterekkel köröznek, de hogy mit találnak, azt én már nem tudom.”
szombat, 2016. április 2. 18:03
Kopasz Anna: „Migránsokat nem láttam egyáltalán. Valamikor az elején igen, de most egyáltalán nem lehet látni őket. Én nem látok. A többiektől se hallani, hogy volnának erre, vagy valami.”
A magyar hatóságok az elmúlt hónapban naponta átlagosan száz, alkalmanként több mint 200 illegális bevándorlót fogtak el.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal