Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Maxisun - Vannak vágyaid



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. április 3. Nézettség: 343

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. április 3. 17:40
Lírai himnuszt írtak a magyar fociválogatottnak – videó
Bár azt hallottuk, hogy az MLSZ netán elfogadja afféle Eb-dalként a Maxisun együttes dalát, ebből a dolgok jelenlegi állása szerint aligha lesz valami.
vasárnap, 2016. április 3. 17:41
Feltehetően a huszonnégy, a franciaországi Eb-n pályára lépő labdarúgó-válogatott közül nem egy erejét megsokszorozza egy, az adott országban készülő Európa-bajnoki himnusz. Az Erdei Zsolt egykori profi világbajnok bunyósunk által is kedvelt Maxisun együttes mindenesetre már elkészített egy olyan dalt, amelyikkel aligha vallana szégyent Franciaországban.
vasárnap, 2016. április 3. 17:41
– A megkomponálásával kettős volt a célunk - újságolta a Vannak vágyaid című kompozícióban éneklő Maxisun-tag, Riskó Áron.
– Ezzel kívántunk örök emléket állítani a nagyapámnak, aki NB I-es futballbíró volt. Még az Albert Flóri neve fémjelezte Fradi bajnoki meccsein is közreműködött partjelzőként, és lengethetett a magyar futball egyetlen aranylabdásának.
vasárnap, 2016. április 3. 17:41
A Vannak vágyaid meghallgatása kellő motiváltságot biztosít Kleinheisler Lászlónak és társainak. Mi mindenesetre kikértük a dalról Fülöp Ferenc véleményét. A 61 éves, manapság futballisták menedzselésével foglalatoskodó egykori MTK-csatár, aki az 1978-as argentínai vb-n a magyar válogatott keret tagja volt, így értékelt:
– A szerzemény lírai és megható, különösen jól illik a kísérő videó klipen feltűnő híres magyar futballisták klasszis megoldásaihoz, bár hozzátenném, az Eb-fináléhoz talán egy pattogósabb csapatdal illene jobban.
vasárnap, 2016. április 3. 17:42
A Bors kérdésére Ferenc azt válaszolta, elhunyt válogatott kapus fia, Fülöp Márton is kedvelte az efféle lágy dallamokat.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal