Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Egyre több illegális bevándorló táborozik a szerb és a magyar határ között



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. május 8. Nézettség: 211

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. május 8. 18:53
smét tömegesen sátoroznak a migránsok a szerb-magyar határ közelében. A legtöbben már hetek óta táboroznak a horgosi átlépőnél található zöldterületen. Ételt és innivalót a segélyszervezetek munkatársaitól kapnak. Mindenki arra vár, hogy Magyarországra engedjék őket.
vasárnap, 2016. május 8. 18:53
Egyre több illegális bevándorló táborozik a szerb és a magyar határ között. Van aki pokrócokból tákolt sátorban éjszakázik. Még minidig kitartóak azok az illegális bevándorlók, akik a Horgos-Röszke közötti területen sátoroznak. Többen már megpróbáltak Magyarországra szökni, de minden egyes alkalommal megállították és visszaszállították őket.
vasárnap, 2016. május 8. 18:53
Az ebédjüket fogyasztották a migránsok vasárnap délután, amikor a stábunk a helyszínre ért. A bevándorlók forró parázson melegítették a segélyszervezetek munkatársaitól kapott konzerveket.

Mohamed Rahim barátaival azt mondja, hogy csak a családosokat fogadják be Magyarország területére. Az egyedülállókat nem engedik tovább. Vannak akik már hetek óta a két átlépő között vesztegelnek. „Az egyedülálló férfiak nem mehetnek át. Van olyan férfi, aki már 50 napja itt várakozik. Ők azt mondták, hogy tovább szeretnének menni, de a rendőrség azt mondja, hogy ne jöjjenek. Akinek nincs családja azt nem engedik tovább.”
vasárnap, 2016. május 8. 18:54
A legtöbb migráns a regisztrációtól sem riad vissza annak érdekében, hogy az Európai Unió területére engedjék. Egy férfi azt magyarázta, hogy akik itt sátoroznak, hátsó szándék nélkül érkeztek. „A jövőnk és gyermekeink jövője érdekében jöttünk ide. Nem terrorizmus miatt, mert nem vagyunk terroristák. Jó emberek vagyunk. Ha terroristák lennénk, akkor harcolnánk a katonaság és a rendőrség ellen.”
vasárnap, 2016. május 8. 18:54
Most is akad olyan migráns, aki megpróbál Magyarországra szökni. A drótakadály a fizikai határzár és a magyar hatóságok, azonban minden alkalommal a menekültek útját állják.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal