Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

03 06 Szabadkai óvodások látogattak Oromra



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. június 4. Nézettség: 382

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. június 4. 01:10
Szabadkai óvodások látogattak Oromra. A Lilliput iskoláskor előtti intézménybe a gyerekek vonattal utaztak, ami sokuk számára nagy élményt jelentett. Vendéglátóikkal olyan játékos vetélkedőkben vettek részt, mint a kukoricamorzsolás vagy a kötélhúzás.
szombat, 2016. június 4. 01:11
A Lilliput óvoda udvarán a gyerekek vegyes csapatokra osztva vízhordásban, kukoricahordásban, kukoricamorzsolásban, kötélhúzásban és csutkavárépítésben vetélkedtek.
szombat, 2016. június 4. 01:11
Békován már hét éve megrendezésre kerül a Falusi játékok határok nélkül programsorozat gyermekváltozata. Oromon most rendezték meg először.
Miljana Boić, óvónő, Naša Radost, Békova: „Számunkra nem léteznek határok, nyelvi akadályok, a játékok összekötnek bennünket.”
szombat, 2016. június 4. 01:11
Az ötletgazda Jovica Marcikić, békovai szülő volt, aki az óvodával karöltve dolgozta ki a játékok gyermekváltozatát. Az oromi óvónők szerint fontos, hogy jó kapcsolatokat ápoljanak a szerb nyelvű békovai óvodával.
Szlivka Sándor Melinda, óvónő, Lilliput óvoda, Orom: „Mint tudjuk, a gyermek játszva tanul és ezért mi egy ilyen közös játékban akarjuk segíteni a gyermekeinket, hogy könnyebben tudjanak barátkozni és a szerb nyelvet elsajátítani.”
szombat, 2016. június 4. 01:12
A gyerekjátékokra a tartományi oktatási titkár Nyilas Mihály is kíváncsi volt. Nyilsa Mihály, tartományi oktatási titkár: „Egy személyiségfejlesztő hatása van, ennek a szerepét látom ebben a rendezvényben és ezt a jó példát látom itt két önkormányzat és két intézmény közötti együttműködésként.”
Nyilas Mihály az óvoda első nemzedékeként járt ebbe az intézménybe...
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal