Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 06 14 Magyarkanizsán tartották a Quiz Night délvidéki döntőjét



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. június 14. Nézettség: 314

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. június 14. 21:17
Megtartották a Quiz Night nemzetközi kvízjáték délvidéki döntőjét Magyarkanizsán. A magyarkanizsai község csapatain kívül szabadkai, zentai, topolyai és törökkanizsai csapatok is részt vettek.
kedd, 2016. június 14. 21:17
Lezárult a hetedik versenyévad is az egyre népszerűbb Quiz Night játék történetében. A nemzetközi döntőre a múlt hónapban került sor Budapesten. A legjobb vajdasági csapatok délvidéki döntőjét ezúttal is Magyarkanizsán tartották meg. A játékot a Quiz Night budapesti élgárdája irányította Bartha Álmos vezetésével. Bartha Álmos, a Quiz Night vezetője, Budapest: „Sokat dolgozunk rajta folyamatosan, hogy kitaláljuk mi az, amire a játékosoknak igénye van, mivel tudjuk őket meglepni. Nagyon edukált, nagyon jó játékosaink vannak, akiktől nem lehet olyan egyszerű dolgokat megkérdezni, hogy egy országnak mi a fővárosa vagy ismerd fel a zászlaját. Ennél sokkal izgalmasabb kérdésekre vágynak hétfőnként, ezért nekünk is sokat kell gondolkodnunk.”
kedd, 2016. június 14. 21:18
A budapesti döntőn ott voltak a magyarkanizsaiak is. A horgosi Kozma Rita először vett részt a nagy döntőn. „Nagyon érdekes volt, mert ott több mint kétszáz csapat méri össze a tudását. Nehezek voltak a kérdések természetesen, mert hát olyan kérdéseket állítanak össze, amelyek akár Magyarországhoz kötöttek, ezeket annyira nem ismerjük például mi, vajdaságiak, de mindenképp egy nagy élmény volt.”
kedd, 2016. június 14. 21:18
A most lezárult évadban Magyarkanizsán is 25 fordulót játszottak végig a csapatok. A magyarkanizsaiak szeretnének hagyományt teremteni a délvidéki döntő megszervezéséből. Újvári Zsombor, játékos, Magyarkanizsa: „Tizenkét, tizenhárom csapat volt, amely részt vett rendszeresen a játékban. Azt vettük észre, hogy morzsolódnak le az emberek, viszont jönnek újak, cserélődik kicsikét a gárda, cserélődik a felállás. Az évad végére már igencsak elfáradtunk, azért az a heti egy alkalom, a hétfő esti kvíz-est emberpróbáló tud lenni.”
kedd, 2016. június 14. 21:18
Bartha Álmosék ezúttal sem bízták a véletlenre a délvidéki döntő kimenetelét. Ravasz és furfangos kérdésekkel készültek. A játék végére három csapat állt az élen azonos pontszámmal. A végső sorrendről szétlövés döntött. Az első helyet a törökkanizsai Két bal félteke nevű csapat szerezte meg.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal