Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 06 21 Tornádó söpört végig az este Pancsován



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. június 21. Nézettség: 406

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. június 21. 19:13
Forgószél pusztított Pancsován. A szerb fővárosban és környékén pedig jégeső tombolt. A Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet szerint hasonló időjárásra számíthatunk az elkövetkező néhány napban is.
kedd, 2016. június 21. 19:14
10 percig esett teniszlabda nagyságú jég Pancsován. A vihar nagy károkat okozott. Számos házon összetörte a cserepeket. Egyes épületek teljesen tető nélkül maradtak. A vihar és a jég a parkoló autókat sem kímélte. A dél-vajdasági település lakói azt mondták, nem emlékeznek arra, hogy volt-e valaha ilyen ítéletidő náluk. Az emberek tehetetlenül nézték, amint a jég tönkreteszi a tulajdonaikat.
kedd, 2016. június 21. 19:14
– Az én 50 évem alatt nem éltem át. Nem emlékszem, hogy valaha is lett volna ilyen – meséli az egyik lakos.
– Az egész utca tönkrement, nem beszélve a lexan és egyéb gyengébb építőanyagokról. Mindent tönkretett. Az udvarokat, az üvegeket és a homlokzatokat is teljesen tönkretette – mondja egy másik.
kedd, 2016. június 21. 19:15
Vajdasági időjárására az Afrikából érkező meleg levegő van hatással, amely a Mediterráneum felett megtelik nedvességgel. A felhők nagyon lassan haladnak el egy-egy terület felett, kiadós esőzéseket hoznak magukkal. Éppen egy ilyen felhő csapott le hétfőn 18 óra környékén a szerb fővárosra, majd pedig a valamennyivel délebbre elhelyezkedő Pancsovára is.
kedd, 2016. június 21. 19:15
A közösségi oldalakon megjelent egy amatőr felvétel. Ezen egy tornádóhoz hasonló forgószél látható Pancsován. A hirtelen lehullott nagy mennyiségű csapadékot nem győzték elvezetni a városok csatornái. A vihar fákat is kicsavart. Az ítéletidő több falusi utat is megrongált, kitörte az ablakok üvegét és elverte a termést is.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal