Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

SOHO PARTY - AZ ÉJJEL SOHA NEM ÉRHET VÉGET (KRASH & MARSEILLE REMIX) EB 2016 HUNGARY



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. június 26. Nézettség: 295

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. június 26. 16:16
Összeverekedtek a magyar szurkolók a toulouse-i reptéren a belépés előtti sorban – tudósította a maszol.ro-t a Magyar Nemzet munkatársa, a székelyudvarhelyi származású Lukács Csaba. Reptéri helyzetjelentése szerint az egyik magyar szurkoló ajka felrepedt, véres arccal vár a belépésre. A reptéri rendőrök kijöttek, de érkezésük előtt lecsillapodott a helyzet, így nem avatkoztak be.
vasárnap, 2016. június 26. 16:17
Magyarország vasárnap este 21 órától játszik Belgium ellen a 8 közé jutásért, a budapesti szurkolásra és a mérkőzést követő szurkolói vonulásra a BKK és a rendőrség útlezárásokkal készül.
vasárnap, 2016. június 26. 16:17
A legjobb 8 közé jutásért játszik ma este 9 órakor a magyar labdarúgó-válogatott a franciaországi labdarúgó-Eb-n. Dzsudzsákék ellenfele a FIFA ranglista második helyén jegyzett, világsztárokkal teletűzdelt belga csapat lesz. A helyszínen ma is több ezren szurkolnak majd a magyar válogatottnak.
vasárnap, 2016. június 26. 16:17
Már órákkal a mérkőzés előtt magyar szurkolóktól voltak hangosak Toulouse utcái. Magyar drukkerekből azonban nem csak a városban, hanem várhatóan a Municipal Stadionban is rengeteg lesz. A válogatott mérkőzéseit a csoportkörökben is több tízezer magyar tekintette meg a helyszínen.
vasárnap, 2016. június 26. 16:18
A magyar válogatottnak a portugálok elleni meccs után három napja volt regenerálódni és felkészülni a belga csapatból.
vasárnap, 2016. június 26. 16:18
Pintér Ádám, válogatott labdarúgó, Magyarország: „Tudjuk, hogy milyen jó csapatról van szó. Tudjuk, hogy tele van sztárokkal. Tudjuk, hogy bármelyik olyat tud villanni, olyan extrát tud előhúzni, amely meccseket tud eldönteni. Készülni fogunk belőlük, de a saját játékunkat fogjuk játszani és remélem, hogy győztesen tudjuk elhagyni a pályát.”
vasárnap, 2016. június 26. 16:18
A magyar csapat a csoportkörben is végig felborította a papírformát. Ma is ugyanerre készülnek. Priskin Tamás, válogatott labdarúgó, Magyarország: „Tisztában vagyunk a belga csapat erejével. Nagyszerű játékosok alkotják.
vasárnap, 2016. június 26. 16:19
. Mindenki tudja, hogy nagyon magas szinten rangsorolják őket. Nehéz mérkőzés lesz. Ők a mérkőzés favoritjai. Nehéz dolgunk lesz, de megmutattunk az előző mérkőzéseken is, hogy bárki ellen bármire képesek vagyunk, ezért úgy érzem, hogy a következő mérkőzésen is annyi esélyünk lesz nekünk is megnyerni a mérkőzést, mint nekik.”
vasárnap, 2016. június 26. 16:19
A magyar válogatott veretlenül, csoportelsőként jutott tovább az F csoportból. A belgák pedig két győzelem és egy olaszok elleni vereség mellett másodikként tudtak továbblépni a legjobb 16 közé.
vasárnap, 2016. június 26. 16:20
Hajrá Magyarok...!!!!!!!!!!!!!!
12 megjegyzés | 1 / 2 oldal « 1 2 »