Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 06 30 Megvolt a ráhangolódás, indulhat a Dombos Fest



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. július 1. Nézettség: 311

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. július 1. 00:11
Csizmadia Anna bácskertesi népdalénekes, a Felszállott a Páva tehetségkutató győztese már három éve visszatérő előadója a fesztiválnak. Ez alkalommal gyimesi és kalotaszegi dallamokat is hallhatott tőle a közönség.
péntek, 2016. július 1. 00:12
„Gondolkodtam, hogy énekeljek-e itteni dalokat, aztán arra jutottam, hogy nagyon sokat hallott már ez a közönség engem vajdasági dalokat énekelni, úgyhogy most már kicsit más vizekre evezve kóstolgatok és mutogatom meg a népzene sokszínűségét.”
péntek, 2016. július 1. 00:13
Petrás Mária moldvai származású Prima Primissima- és Magyar Örökség díjas népdalénekes imákat, moldvai szentes énekeket, balladát énekelt. „Annyira sokat ad egy templom és az együttlét a templomban, én úgy érzem, hogy mindenképpen sokkal magasabb, mint bárhol énekelni, és nagyon nagy örömmel megyek, amikor templomi koncertre hívnak.”
péntek, 2016. július 1. 00:13
A Muzsikás együttes a magyar tájegységek sokszínű dallamaiból szemezgetett. A koncertet vastapssal köszönte meg a lelkes közönség.
péntek, 2016. július 1. 00:13
Csütörtöktől vasárnapig megtelik a kishegyesi Hegyalja utca. Koncertek, hagyományos finomságok, kézműves sörök és minőségi borok várják azt, aki kilátogat a Dombos Festre. Lovasi András, Lajkó Félix, Harcsa Veronika várhatóan több száz szórakozni vágyót csábít a faluba.
péntek, 2016. július 1. 00:14
Izgalmasnak ígérkezik Harcsa Veronika és a Romengo együttes közös kishegyesi koncertje. Mellettük azonban még számos neves fellépője lesz a csütörtökön kezdődő Dombos Festnek. A nyitónapon a Kiscsillag, másnap pedig Lajkó Félix lép színpadra. A szombati nap a család jegyében telik, akkor a Kerekes Band, a Bahorka és Ferenczi György szórakoztatja a közönséget. Vasárnap a fiatalabb generációnak kedveznek az Ivan & Parazol nagykoncerttel.
péntek, 2016. július 1. 00:14
Horváth László, fesztiváligazgató, Dombos Fest: „A népzene, világzene, etno, jazz – ezek a zenei stílusok itt jól működnek. Két éve fényfestünk, ami azt jelenti, hogy a löszfalunkat különböző ábrákkal díszítjük. Ezzel elvarázsolunk mindenkit.”
péntek, 2016. július 1. 00:15
A kishegyesi Hegyalja utcában az utolsó simításokat végzik. A színpad és a kézműves sátrak felállítása még zajlik. Idén egy különlegességgel bővül a fesztivál. A fesztivál helyszínétől mintegy 500 méterre egy újabb helyszínnel, a borterasszal bővül a Dombos fest. Itt a bor, illetve az irodalom szerelmesei pihenhetnek a koncertek között.
péntek, 2016. július 1. 00:15
Horváth László, fesztiváligazgató, Dombos Fest: „Kamarahangulatban, klubhangulatban kínáljuk a Dombos-érzést. Ez az új helyszín, idén vélhetően erről lesz híres a Dombos Fest. Itt irodalommal, foci-vetítéssel is készülünk.”
péntek, 2016. július 1. 00:15
A Dombos Fest csütörtöktől vasárnapig várja az érdeklődőket. A fesztivál különleges helyszíne és a neves előadók mellett kirakodóvásár, hagyományos ételek és minden este tábortűz is várja az odalátogatókat.
12 megjegyzés | 1 / 2 oldal « 1 2 »