Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 07 15 A szörnyű esemény szemtanúja



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. július 15. Nézettség: 290

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. július 15. 18:04
Égen cikázó mentőhelikopterek, rendőrök és gyászoló emberek a francia Riviérán. A terrortámadás után elcsendesedett a tengerparti üdülőváros. Nizzában szinte kiürültek az utcák. Az emberek félnek kimozdulni otthonaikból. Legtöbben további támadásoktól tartanak.
péntek, 2016. július 15. 18:04
Csend van Nizza utcáin. Csupán néhány sétálóval találkozni a tengerparti pálmafák alatt. A rendőrök lezárták a forgalmas utcákat. Az emberek nem igazán merészkednek a közterekre, hiszen többen egy esetleges újabb terrortámadástól tartanak.
péntek, 2016. július 15. 18:04
Aki csak tanúja volt az éjszakai tragédiának az elmondta, hogy ilyen szörnyűség még sosem történt a híres üdülővárosban. Salat Kriszta egy autóban ülve szemlélte, ahogyan egy kamionos a tömegbe hajtott. Először úgy tűnt, hogy egy részeg sofőr ámokfutásának a szemtanúja.
péntek, 2016. július 15. 18:05
Csak később derült ki, hogy terrortámadás történt. „Nagyon megijedtem. Csak annyit láttam, ahogy felment a promenádra, és elgázolt egyből öt, hat embert. Nagyon megijedtünk, azt hittük, hogy egy részeg ember. A barátom apukája ordított egyet és mondta, hogy Jézus Isten, egy részeg. Akkor láttam, hogy az emberek össze-vissza futkosnak. Sírnak. Pánik van. Ordították, hogy terrorista támadás és fussunk.”
péntek, 2016. július 15. 18:05
A merénylet után, az égen mentőhelikopterek kőröztek, és szirénázó mentőegységek cikáztak az utakon. A biztonsági szolgálatok képviselői elmondták: senki sem számított egy ilyen jellegű mészárlásra, ugyanis július 14-én még nemzeti színekbe borult Párizs felett az ég.
péntek, 2016. július 15. 18:05
Akkor a Diadalív előtt díszzászlóaljak masíroztak. Több városban is a francia forradalom évfordulóját ünnepelték a helyiek a Bastille napon. Gondtalan emberek vonultak az utcákra, 14-én délelőtt még senki sem sejtette, hogy tragédiába torkollhat az éjszaka.
péntek, 2016. július 15. 18:06
Az ünneplést gyász követte. Pénteken már a francia reptereken és a vasúti és busz-pályaudvarokon egész nap állig felfegyverzett katonák járőröztek. Az emberek értetlenül állnak az eset előtt.
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal