Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Az eső ellenére is jól alakult a kunfehértói fesztivál második napja



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. július 16. Nézettség: 299

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. július 16. 19:56
A kunfehértói Sör- és Grillfesztivál második napján többek között az Intim Torna Illegál és a Katapult DJ szórakoztatta a fiatalokat. A szervezők elmondták, hogy a 21 éves fesztivál történelmében még soha nem volt ilyen jelentős mennyiségű csapadék. A második este folyamán szükségszerűvé vált a fesztiválprogram megváltoztatása, így a vízi színpadon nem léptek fel lemezlovasok.
szombat, 2016. július 16. 19:56
A fesztivál második napján is érkeztek fiatalok Kunfehértóra. Azok, akik végigbulizták az előző éjszakát, a kemping területén vagy a strandon pihenték ki az előző este fáradalmait. Sziráczki Szabolcs: „Egész jók a programok. Tegnap voltunk Welhellon meg Bárány Attilán. Egész jól sikerült az este.”
szombat, 2016. július 16. 19:56
A délután folyamán a Pannon Reggeli műsorvezetői, Brasnyó Zoltán és Zvekán Péter szórakoztatták a fesztiválozókat. Brasnyó Zoltán, műsorvezető, Pannon Reggeli: „Jól sikerült eddig minden, nincs okunk panaszra. A zenekarok odatették magukat, rengetegen jöttek el például a Welhellot megnézni, de ez várható is volt, mert Magyarország egyik legnépszerűbb zenekaráról van szó.”
szombat, 2016. július 16. 19:57
A kétórás műsorban fellépőkkel és szervezőkkel beszélgettek. Huszár Zoltán, Kunfehértó polgármestere elmondta, hogy nagyon fontosnak tartja a fesztivált. „Ez egy nagyon nagy esemény a mi kis falunkban. Egy 2200 fős településről beszélünk, és egy ilyen hétvégén 15-20 ezer fő látogat el hozzánk, úgyhogy egy nagyon hosszú és komoly előkészítő munka előzi meg ezt a fesztivált. Olyan 15-20 ember dolgozik ezen fél éven keresztül folyamatosan.”
szombat, 2016. július 16. 19:57
Pénteken a Purgával kezdődött el a koncertáradat. Őket a The Griffin, majd pedig az Ivan & The Parazol követte.
szombat, 2016. július 16. 19:58
Az Ivan & The Parazol 2010 februárjában alakult. Iván, a budapesti rockegyüttes énekese elmondta, hogy olyan zenét szeretnének játszani, ami minden korosztálynak szól. Vitáris Iván, énekes, Ivan & The Parazol: „Kortalan üzenetben kell megfogalmazni, vagy legalábbis olyanban, ami mindenkinek érthető és nem időszakos, hanem korszakos. Szerintem, ha ez sikerül egy zenekarnak, én nem tudom, hogy nekünk sikerült-e, mert az majd évek múlva kiderül, akkor az nagyon jó.”
szombat, 2016. július 16. 19:58
A rockzene után a könnyűzene kedvelői gyűlhettek a nagyszínpad elé. A Bëlgára az eső ellenére is tombolt a közönség.
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal