Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Ismeretterjesztő és környezetvédelmi tábor a Topolyai-tó partján



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. július 27. Nézettség: 287

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2016. július 27. 20:56
Az Arcus Környezetvédő Egyesület 26. alkalommal szervezte meg természettudományos ismeretterjesztő és környezetvédelmi táborát a Topolyai-tó partján. A fiatal résztvevők a már jól bevált módszer szerinti programokon vehetnek részt, amely magába foglalja az általános iskolás biológia és kémia tananyag kiegészítését, alapvető növény- és állatismeretet, valamint az általános ökológia és természetvédelmet.
szerda, 2016. július 27. 20:57
Természetes környezetben, erdei fák lombjai között sátortáboroznak az Öko Camp résztvevői. Egy héten át tanulmányozzák a bennünket körülvevő állat- és növényvilágot. Madártan, kétéltű- és hüllőtan, rovartan, póktan, növénytan és természettudományi szakcsoport működik a táborban. Kovács Némedi Róbert, Bácsfeketehegy: „Rovarászásra mentem, kicsit azért is mert van itt egy pókász is és én félek a pókoktól, és úgy gondoltam, hogy egy kicsit előrehaladok, hogy legalább meg bírjam őket fogni.”
szerda, 2016. július 27. 20:57
Vannak visszatérő táborozók, Balázs Áron már kilencedszer jött a táborba és az évek alatt táborlakóból a herpetológia csoport asszisztensévé vált. „Engem már kis koromban is nagyon érdekelt a környezetvédelem, a természet, ezért hallottam erről a táborról és egyszer elkerültem és azóta minden évben muszáj, hogy eljöjjek, mert tényleg felejthetetlen élmény.”
szerda, 2016. július 27. 20:57
Idén negyven gyerek jelentkezett az Arcus Környezetvédő Egyesület táborába. Harkai Ákos, elnök, Arcus Környezetvédő Egyesület, Topolya: „Fontosnak tartjuk, a környezettudatosság kialakulását, illetve fejlesztését, fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek minél korábban tanuljanak ilyen dolgokat, illetve, amit hiányolunk az iskolai biológiai órákon, a gyakorlati részt, ugye hiába tanulnak az élővilágról, ha azt nem látják, illetve nem hallják.”
szerda, 2016. július 27. 20:58
A szakmai képzéseken kívül szórakoztató programokat is szerveznek a gyerekeknek. Szombaton a tábor zárónapján a résztvevők egy kvízjáték keretében bemutatják a táborban tanultakat.
szerda, 2016. július 27. 20:58
Hajrá..........
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal