Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Magyarországon néhány megyében és a fővárosban másodfokúra emelték a veszélyjelzést



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. július 28. Nézettség: 247

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. július 28. 20:08
Magyarországon néhány megyében és a fővárosban másodfokúra emelték a felhőszakadás miatti veszélyjelzést napközben. Budapesten és Pest megyében, valamint Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Nógrád megyében emelték másodfokúra a korábban kiadott elsőfokú veszélyjelzést. Magyarország többi területén, például Csongrád-megyében napközben is elsőfokú figyelmeztetés volt érvényben. Budapesten nagy problémákat okozott a lezúduló eső. A fővárosban volt olyan utca, ahol 100 méter hosszan 40 centiméteres magasságúra emelkedett a vízszint a reggeli viharban.
csütörtök, 2016. július 28. 20:09
Szinte az egész főváros sötétségbe borult délelőtt, amikor hatalmas fekete felhők jelentek meg az égen. Az eső pillanatok alatt, nagy erőkkel kezdett zuhogni. A csatornák alig tudták elnyelni a hatalmas vizmenyiséget.
csütörtök, 2016. július 28. 20:09
Az Örs vezér terénél egy ideig rendőrök irányították a forgalmat, és nem közlekedett a 2-es metró sem, helyette pótlóbuszok vitték az utasokat.

Győrszemrén a reggeli órákban a hegyről lezúduló csapadék több udvart is elöntött. Sőt egy házba is bezúdult a víz. Az eső két útra is nagy mennyiségű sarat hordott, egyiken még mindig folyik a takarítás, ezt ideiglenesen lezárták. Kovács Noémi, tudósító, MTVA: „Nagyon sok utcát elmosott, illetve nagyon sok sarat hordott az útra. A közút kezelő is a helyszínen volt.”
csütörtök, 2016. július 28. 20:10
Már kora reggel károkat okozott a felhőszakadás Tolna megyében. Több út járhatatlanná vált. A vízátfolyások miatt pedig veszélyes közlekedni több mellékúton is. Bencze Péter, tudósító, MTVA: „A hirtelen lezúduló csapadék annyira megtöltötte a patakot, vízelvezető patakot, hogy kilépett a medréből. A nézők talán látják is, letartolna teljesen a növényzetet és rengeteg sarat mosott ide az útra.”
csütörtök, 2016. július 28. 20:10
Kaposváron a buszok sem tudtak elindulni a hatalmas eső miatt. Hömpölygött a szántóföldeken az esővíz Pécsváradnál is. Az eső elöntötte az utat a Moháccsal összekötő szakaszt. Hegyi Gabriella, tudósító, MTVA: „A következő település Erdősmecske, az innen nagyjából 3 kilóméterre van, dehát ameddig a szem ellát nagyjából másfél kilóméterig használhatatlan az út, hömpölyög át a víz az úton. Az erdőből és a szántóföldekről ebből az irányból érkezik a hatalmas víztömeg.”
csütörtök, 2016. július 28. 20:10
Az úton az autósok is elakadtak. „Erdősmecskére mennék, de sürgősen, mert a feleségem meg egyedül törött lábbal fekszik és a kertet, az állatokat mindent előntött.”

Harcz Ferenc alpolgármester, Erdősmécske: „Itt lakunk már negyven éve, de még sosem volt ekkora víz.”
csütörtök, 2016. július 28. 20:11
A hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadék miatt fennakadásokra kell készülni. Minden megyére figyelmeztetést adtak ki. Többre másodfokút. Délutánra a front továbbvonul és a keleti országrészt érinti majd.
csütörtök, 2016. július 28. 20:12
Észak Bácskában 2 csöpp esett............
8 megjegyzés | 1 / 1 oldal