Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 08 11 Költözködés a Sziget fesztiválra



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. augusztus 11. Nézettség: 245

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. augusztus 11. 20:03
Annak ellenére, hogy sokan már az előző napokban beköltöztek a Sziget fesztiválra, szerdán a mínusz egyedik napon is rengetegen érkeztek.
csütörtök, 2016. augusztus 11. 20:03
A fesztiválozók idén már csak úgynevezett QR kóddal ellátott karszalaggal léphetnek be a Szigetre, ami csak a személyigazolvánnyal együtt érvényes. Ez azt jelenti, hogy mindenkinek személyre szóló belépője van.
csütörtök, 2016. augusztus 11. 20:04
A szervezők azt mondják: a közelmúltban történt terrortámadások miatt szigorítottak a beléptetésen. A csomagokat is tüzetesen átvizsgálják. Kádár tamás, cégvezető, Sziget Kft.: „Fémdetektoros kapuk szolgálnak az ellenőrzésre, aztán van kézi átvizsgálás és van egy röntgen átvizsgáló. Hogyha valami olyan gyanús csomag, akkor azt ugyanúgy mint a reptéren meg tudják nézni.”
csütörtök, 2016. augusztus 11. 20:04
meg tudják nézni.”
Vannak, aki már elfoglalták a lakhelyüket, mások pedig csak most építik. Aki kényelmesebb fekhelyre vágyik, annak is van bőven lehetősége választani a szállások közül. A VIP-kempingben például ilyen konténerházakat is lehet bérelni. De a luxus körülmények mellé egy elkerített strand és medence is jár.
csütörtök, 2016. augusztus 11. 20:04
Tóth Tibor, szolgáltatás fejlesztési vezető- Sziget Fesztivál Iroda: „Van családi kempingünk, ahová a családokat várjuk a megfelelő szolgáltatásokkal, Van ability kemping, ahol biztosítani tudjuk a nehézkesen mozgó vendégeinknek az ott tartózkodást, van VIP kemping, ahol van minden, ami szem szájnak ingere, medencétől elkezdve a lakókocsin át az épített telepített sátrakon keresztül a faházakig.”
csütörtök, 2016. augusztus 11. 20:05
A fesztiválon idén sem lehet készpénzzel vásárolni. Ahhoz, hogy valaki például italt tudjon venni a sziget területén ki kell váltani hozzá egy fesztiválkártyát és arra rátölteni a pénzt.
csütörtök, 2016. augusztus 11. 20:05
A mínusz egyedik napon már elkezdődött az igazi fesztiválhangulat. Délután még csak a dj-k zenéltek, az este legjobban várt fellépője pedig a The Chemical Brothers, a többszörös Grammy-díjas angol elektronikus zenei duó lesz a Nagyszínpadon.
csütörtök, 2016. augusztus 11. 20:05
Szebb időt és jó bulizást.....
8 megjegyzés | 1 / 1 oldal