Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Lövöldözés Rióban - a rendőri egység tagjai rossz helyen fordultak le!



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. augusztus 11. Nézettség: 277

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. augusztus 11. 20:14
Amíg a világ a riói olimpiát követi és saját országa csapatának szurkol, az ötkarikás játékok helyszínén komoly biztonsági készültség van érvényben. Három rendőrre nyitottak tüzet tegnap drogdílerek, és több kisebb-nagyobb incidens is történt Rio de Janeiro külterületén.
csütörtök, 2016. augusztus 11. 20:15
tegnap drogdílerek, és több kisebb-nagyobb incidens is történt Rio de Janeiro külterületén.
A brazil hatóságok összesen 85 ezer fegyveres katonát és rendőrt vezényeltek ki, hogy védjék és biztosítsák a nagyszabású sporteseményt. Ennek ellenére elkerülhetetlenek az incidensek az egyébként sem a biztonságáról híres brazíliai városban. Szinte mindennaposak a lövöldözések és a drogkereskedőkkel vívott harcok. A béke az olimpiai játékok ideje alatt sem köszöntött be.
csütörtök, 2016. augusztus 11. 20:15
A minap három elit osztagos rendőrre nyitottak tüzet az olimpiai játékoknak otthont adó brazil nagyvárosban. Egyikük könnyebb sérüléseket szenvedett, míg a másikat fejbe lőtték – őt azonnal megműtötték, állapota stabil. A harmadik rendőr megúszta sérülések nélkül.
csütörtök, 2016. augusztus 11. 20:15
A hatóság emberei – akik egyébként az ötkarikás játékok helyszíneinek biztosításával megbízott 5000 fős különleges rendőri egység tagjai – állítólag rossz helyen fordultak le, így keveredtek egy bandák uralta környékre – írja az AFP.
csütörtök, 2016. augusztus 11. 20:15
A hét elején, kedden újságírókat szállító buszra lőttek rá Rio de Janeiróban. A kosárlabdaversenyek helyszínétől az olimpiai parkig közlekedő járműre két lövést adtak le, az utasok közül senki nem sérült meg súlyosan. A betörő ablakok üvegszilánkjaitól ketten sérültek meg könnyebben.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal