Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 08 23 Migránsok támadtak két kiskorúra Szabadkán



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. augusztus 24. Nézettség: 356

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2016. augusztus 24. 14:19
Migránsok támadtak két szabadkai kiskorúra még a hét végén. Egyikük megsérült, miután a migráns kést rántott és fejét valamint fülét is megvágta. A tetteseket keresi a rendőrség.
szerda, 2016. augusztus 24. 14:20
A szabadkai Raichle Ferenc park a fiatalok közkedvelt gyülekezőhelye. Így volt ez csütörtök este is, amikor a két 16 éves fiatalt migránstámadás érte. A park egykor nyugodt helynek számított, most migráns férfiak pihenőhelye lett. Csütörtökön este 9 órakor is megjelentek a bevándorlók a városban, amikor a bántalmazott fiatalok a parkban társalogtak.
szerda, 2016. augusztus 24. 14:20
A fiatalok a helyszínen találkoztak a migránsokkal, akik afelől érdeklődtek, hogy hol tölthetnék el az éjszakát. Mivel nem értették meg egymás nyelvét, a gyerekek elindultak a Patria Hotel felé, hogy megmutassák nekik a szálláshelyet. Az egyik fiú lehajolt, hogy megkösse cipőjét, eközben rántott kést a migráns férfi és sebesítette meg a 16 éves gyereket.
szerda, 2016. augusztus 24. 14:20
A fiút először koponyája jobb hátsó oldalán vágta meg a migráns, a fülét is megsebesítette. A két fiú sokkos állapotban hívta a mentőállomást, akik azonnal a helyszínre érkeztek. A sebeket több öltéssel kellett bevarrni. Stábunknak nem akartak nyilatkozni, egyikük közeli ismerőse csak annyit közölt, hogy a támadást állítólag semmiféle agresszió nem előzte meg a szabadkai fiatalok részéről.
szerda, 2016. augusztus 24. 14:21
Nem értik miért támadták meg őket. A rendőrség azonnal a támadás helyszínére érkezett, azonban a migránsokat nem találták itt. Azóta is folyik a nyomozás.
szerda, 2016. augusztus 24. 14:21
Ma is sok migráns volt a szabadkai parkban és környékén. Ételt vásároltak és a padokon pihentek. Az általunk megkérdezett szabadkai fiatalok nem hallottak a késes támadásról. Ők nem félnek a migránsoktól.
szerda, 2016. augusztus 24. 14:25
SAJNOS MOST MÁR MINDENÜTT VÁRHATÓ VALAMI BALHÉ........

EURÓPA ÚJ REMÉNYSÉGEI......... BA***DJANAK MEG MIND LIBSZOCOK............
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal