Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 09 26 Keresik a budapesti robbantás elkövetőjét – a két rendőr állapota stabil



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2016. szeptember 26. Nézettség: 271

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2016. szeptember 26. 18:55
Életveszélyes, de stabil annak a két rendőrnek az állapota, akik a szombat esti robbantásban sérültek meg a budapesti Teréz körúton. Az Országos Rendőr-főkapitányság és a Központi Nyomozó Ügyészség tájékoztatása szerint 7 lehetséges verziót állítottak fel a támadás indítékára. A Magyar Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának elnöke szerint vélhetően nem dzsihadista támadás történt.
hétfő, 2016. szeptember 26. 18:56
Nem csak az üres üzlethelyiség kirakata szenvedett károkat a robbantásban. Az épület második, harmadik és még a negyedik emeletén is lehetett olyan ablakokat látni, amelyek a detonáció következtében törtek be. A ház lakói egy nagy durranást hallottak és hatalmas füstöt láttak.
hétfő, 2016. szeptember 26. 18:57
Uzun-Lázár Ágnes: „Igazából mintha leszakadt volna egy emelet, hirtelen nem is tudtam, hogy mire gondoljak és ahogy kiértem a folyosóra láttam, hogy füst terjeng. Nem nagy füstről van szó, csak mint amikor szilveszterkor petárdáznak és egy kis lőporszag volt a levegőben.”
hétfő, 2016. szeptember 26. 18:57
Az egész magyar rendőrség elleni támadásnak nevezte a robbantást Papp Károly, magyar országos rendőrfőkapitány.
hétfő, 2016. szeptember 26. 18:57
Papp Károly, országos rendőrfőkapitány, Magyarország: „A rendőreimet ki akarták végezni. Az Országos Rendőr-főkapitányság a többi rendvédelmi szervvel teljes körű segítséget fog biztosítani a nyomozás további menetében és az ügyészség számára. Üzenem, meg fogjuk találni az elkövetőt.”
hétfő, 2016. szeptember 26. 18:57
Mivel hivatalos személyként eljáró rendőrök sérelmére követtek el bűncselekményt, a Központi Nyomozó Főügyészség vette át az ügy kivizsgálását. Szigorított ellenőrzéseket rendeltek el a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a közúti határátkelőhelyeken és valamennyi nemzetközi személyszállító vonaton. A szombat esti robbantás miatt hétfő délelőtt összeült a magyar parlament Nemzetbiztonsági-, Honvédelmi és Rendészeti Bizottsága.
hétfő, 2016. szeptember 26. 18:57
Molnár Zsolt, elnök, Nemzetbiztonsági Bizottság, Magyarország: „Rengeteg nyugtalanító telefon, e-mail, jelentkezés történt az állampolgárok részéről, hogy lassú volt a hiteles tájékoztatás. Ilyen értelemben természetesen tudjuk, hogy a rendőrség végzi a dolgát és igyekszik az elkövetőt kézre keríteni, de legalább olyan fontos a nyomozás érdeke mellett, a tényszerű, tárgyilagos és a hisztériát nélkülöző tájékoztatás, hogy a magyar állampolgárok tudják, hogy mi, miért történik.”
hétfő, 2016. szeptember 26. 18:58
Kósa Lajos, a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság elnöke és a Fidesz frakcióvezetője több, a sajtóban megjelent hírt pánikkeltésnek és találgatásnak nevezett.
hétfő, 2016. szeptember 26. 18:58
Kósa Lajos, elnök, Honvédelmi és Rendészeti Bizottság: „A pánikkeltésnek helye nincs és szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy nagyon nagy figyelemmel és óriási forráskritikával olvassa az összes találgatást, különös tekintettel a politikai összefüggésekre, mert a rendőrség semmilyen ilyen adatnak a birtokába nem jutott.”
hétfő, 2016. szeptember 26. 18:58
A robbantással egy 20-25 év körüli, 170 cm magas férfit gyanúsítanak, aki világos színű horgászkalapot, sötét vászondzsekit, kék farmert, fehér sportcipőt viselt. Az elkövetőt keresik, 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűztek ki a gyanúsított felkutatására.
10 megjegyzés | 1 / 1 oldal