Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Visszafordult Belgrádba a magyar határ felé elindult migránsok nagy része



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. október 5. Nézettség: 182

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2016. október 5. 20:39
Buszokkal szállították vissza Belgrádba a tegnap gyalogosan a magyar határ felé induló migránsokat. Körülbelül százan töltötték az éjszakát Inđija egyik benzinkútjánál. A segélyszervezetek osztottak nekik takarókat, valamint meleg ételt és italt a szerémségi városban. A hideg idő és a rossz körülmények ellenére a migránsok egy része ma délelőtt még tovább folytatta volna útját. Azt szerették volna, hogy a magyar határhoz szállítsák őket.
szerda, 2016. október 5. 20:39
„Mi folytatni akarjuk az utunkat a magyar határhoz, de buszokra van szükségünk, hogy elvigyenek minket. Folytatni fogjuk a demonstrációt, meg akarjuk győzni a magyar kormányt, hogy nyissák meg a határt” – mondta egy afgán férfi még délelőtt a híradó riporterének.
szerda, 2016. október 5. 20:40
A migránsok kedd reggel indultak el Belgrádból a magyar határ felé. Több mint 300 – többségében fiatal férfi – vonult keresztül a szerb fővároson, közben a szerb–magyar határ megnyitását követelték. Gyorsan haladtak. Három óra alatt több mint 20 kilométert tettek meg. Közben többször lepihentek, és olyan is volt, hogy a forgalmat akadályozva az autóúton feküdtek le. Eljutottak a vajdasági Ópazováig.
szerda, 2016. október 5. 20:40
Innen többségük visszafordult Belgrádba. Mintegy ötvenen viszont folytatták az utat. A hatóságok próbálták meggyőzni őket, hogy éjszakázzanak a szerb–horvát határnál fekvő principovaci táborban, hiába. A migránsok még 10 kilométert gyalogoltak este, végül a szerémségi Inđijában, Szabadkától mintegy 145 kilométerre töltötték az éjszakát, majd ma buszokkal visszaszállították őket Belgrádba.
szerda, 2016. október 5. 20:40
Szerbiában körülbelül 6-7000 migráns lehet. Maradni azonban nem akarnak, szinte kivétel nélkül Nyugat-Európába szeretnének eljutni.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal