Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 10 16 Íjászverseny Ilonafalu határában



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. október 16. Nézettség: 228

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. október 16. 16:22
Rekordszámú íjász gyűlt ma össze Ilonafalu határában. A II. Örömíjász versenyt a Magyarkanizsai Íjászkör szervezte.
vasárnap, 2016. október 16. 16:22
A kellemetlenül hűvös és szeles idő sem tántorította vissza azt a 67 vajdasági és magyarországi íjászt, akik részt vettek az Ilonafalu határában szervezett versenyen. A résztvevők férfi és női, ezen belül gyermek-, ifjúsági, felnőtt és veterán kategóriában mérték össze tudásukat. A hatodik osztályos horgosi Szélpál Alex imádja az íjászatot és már sikerekkel is büszkélkedhet. „Van első helyezésem, van második és harmadik is.”
vasárnap, 2016. október 16. 16:22
Magyarországról többen is érkeztek. Az orosházi Melis Mihály négy éve íjászkodik. „Minden íjnak meg van a maga stílusa, dinamikája, ereje, rugalmassága, tehát olyanok ezek úgymond, mint egy szépasszony. Tudni kell velük bánni.”
vasárnap, 2016. október 16. 16:22
A versenynek rekordszámú résztvevője volt. A szervező Magyarkanizsai Íjászkör vezetői minden részletre ügyeltek annak érdekében, hogy az Örömíjászat zökkenőmentes legyen. Kucora Ákos, alelnök, Magyarkanizsai Íjászkör: „Nagyon kicsitől, tehát 8 éves kortól vannak egészen 60-70 éves korig. Az íjászat igazából kortalan, ezért kalapozva lett, tehát a szerencse alapján lettek szétosztva a versenyzők, de igyekeztünk arra odafigyelni, hogy mindegyik célhoz ugyanannyi személy jusson.”
vasárnap, 2016. október 16. 16:22
A megmérettetésen különböző méretű célpontokra különböző távolságból lőttek a versenyzők. A legnagyobb távolság 56 méter volt.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal