Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 10 26 Nem visznek menekülteket Magyarkanizsára (videó)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. október 26. Nézettség: 225

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2016. október 26. 20:17
Magyarkanizsán igencsak felborzolta a kedélyeket az a hír, hogy a városba menekülteket hoznak a szabadkai befogadóközpontból. Lackó Róbert, az önkormányzat menekültügyi koordinátora ma délelőtt sajtótájékoztatón cáfolta a híreszteléseket.
szerda, 2016. október 26. 20:17
Sok magyarkanizsai polgár megdöbbent, amikor olvasta, hogy menekülteket hoznak a városba, hiszen még mindenki jól emlékszik azokra az állapotokra, amelyek tavaly, a migránsáradat idején uralkodtak a településen és környékén. Az emberek egy részét megtévesztették azok a munkálatok is, amelyek a vásártéren, a korábbi ideiglenes migránspihenőhely területén kezdődtek meg.
szerda, 2016. október 26. 20:17
Vrábel Róbert, Magyarkanizsa: „Hallani hallottam róla, de nem tudtam a fejleményeket, hogy milyen formában vagy milyen gyorsan lesznek áttelepítve. Meglepődéssel vettem a reggeli órákban tudomásul, amikor Szabadka irányába mentem, hogy munkálatok folynak a vásártéren, de nem tudtam, hogy miből kifolyólag, és csak sejtések alakultak ki a fejemben.”
szerda, 2016. október 26. 20:17
Fejős László, Magyarkanizsa: „Nem hallottam, de ha igaz lenne, nagyon rossz hír lenne. Nagyon rossz tapasztalataink voltak, sok szemetet hagytak maguk után, kötözködtek az emberekkel, a járókelőkkel.”
szerda, 2016. október 26. 20:17
Lackó Róbert, az önkormányzat migránsügyi koordinátora tegnap Belgrádban járt ez ügyben és megnyugtató válasszal érkezett haza, amit sajtótájékoztatón tárt a nyilvánosság elé. Lackó Róbert, menekültügyi koordinátor, Magyarkanizsa: „Itt tábor nem épül. Nagykikindán igen, Sidben, Tutinban, azt hiszem, Loznican is. Szabadkán már van, azt tudomásom szerint még bővítik is. Hogy Szabadkáról hova osztották el a menekülteket, hiszen többen voltak, mint amennyien befértek a befogadóközpontba, arról nekem tudomásom nincs, arról viszont igen, hogy Magyarkanizsára nem jöttek.”
szerda, 2016. október 26. 20:18
A migránsügyi koordinátor hozzátette azt is, hogy az önkormányzat napi szinten ellenőrzi, hány migráns van a horgosi határzónában, hány adag élelmiszercsomagot osztanak ki nekik, mozgásukra, viselkedésükre pedig támogatásból fizetett emberek felügyelnek. Magyarkanizsán már jó ideje nincsenek illegális bevándorlók.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal