Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 11 26 Rendhagyó irodalmi kávéházat tartott a kArc



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. november 26. Nézettség: 284

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. november 26. 18:50
Rendhagyó irodalmi kávéházat tartott a kArc pénteken a Raktár elnevezésű Ifjúsági Klubban Szabadkán. Ez alkalommal több költő, többek között Ady, Tolnai és Szabó Lőrinc versei is elhangzottak a kArcosok előadásában.
szombat, 2016. november 26. 18:51
A kArc irodalmi kávéház Eszmélet címet viselő meditatív zenei estjén régi és új dalok, megzenésített versek szerepeltek. Ez volt az első alkalom, amikor nem egy adott költő versei köré szerveződött az est, hanem az eddigi irodalmi estek meditatív hangvételű dalaiból válogattak. Kalmár Zsuzsa, színész: „Ez tölti be idén a koncert szerepét, a mai este, és Pálfi Ervin azt mondta, hogy meditatív, lassú jellegű dalokat válogat, ami relax-kArc, ahogyan egymás között hívjuk. Ezek főként női hangokra írt dalok, úgyhogy Pámer Csilla, G. Erdélyi Hermina és én énekeljük a legtöbb dalt, de itt van Berta Csongor és Baráth Attila, akik besegítenek, hogy férfi energia is megjelenjen a mai estén.”
szombat, 2016. november 26. 18:51
A kArc az elmúlt években több helyszínen is tartott irodalmi estet, a népszerűségük megalakulásuk óta töretlen. A Danilo Kiš Raktár klubjában először játszottak. Pámer Csilla, színész: „Most itt a Danilóban ez megint egy más hangulat, és persze hoz magával valamilyen érzést, de a közönség általában jól fogadja. Mindig új élményt kap, és nem találkozik így máshol irodalommal és zenével, úgyhogy gondolom, ez jó élmény nekik is.”
szombat, 2016. november 26. 18:51
Az irodalmi kávéházban huszonnyolc verset mondtak, illetve énekeltek el. A soron következő kArc december 7-én Nemes Nagy Ágnes verseit veszi majd alapul.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal