Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Hallelujah - Adventi Flashmob a Bazilikánál



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. december 17. Nézettség: 349

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. december 17. 17:46
Döbbenetes csődület a Szent István-bazilika előtt - videó
Hazai sztárok énekelték közösen Leonard Cohen Hallelujah című számát egy jótékonysági flashmobon, az Út a Mosolyért Alapítvány adventi rendezvényén. Szulák Andrea, Hevesi Tamás, Kasza Tibi, Veres Mónika Nika, Kollányi Zsuzsi és Berkes Olivér egy igazán jó ügy érdekében állt össze egy csapattá.
szombat, 2016. december 17. 17:46
A Szent István-bazilika előtti tömegben mindenki boldogan beszélgetett és együtt ünnepelték advent harmadik vasárnapját. Az egész napos különleges programok után már senki sem számított újabb meglepetésre. Ekkor azonban a tér különböző pontjairól bukkant fel Szulák Andrea, Hevesi Tamás, Kasza Tibi, Veres Mónika Nika, Kollányi Zsuzsi és Berkes Olivér,együtt énekelve a karácsony egyik legmeghatóbb dalát, Leonard Cohen Hallelujah című dalát. Az emberek kezdetben döbbenten állták őket körül, végül mindenkit átjárt az ünnepi hangulat és együtt énekeltek a sztárokkal.
szombat, 2016. december 17. 17:47
Az Út a Mosolyért Alapítvány adventi rendezvényének célja igazán nemes volt, a Heim Pál Gyermekkórház súlyosan sérült, tartósan lélegeztetett betegeinek egy új, korszerű lélegeztetési környezet kialakítása.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal