Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2017 01 02 Elrajtolt a 2017-es Dakar-rali mezőnye



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2017. január 2. Nézettség: 302

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2017. január 2. 23:28
A világ legnagyobb és legnehezebb ralijának először adott otthont Paraguay. Kilencedik alkalommal házigazdája a Dakar-ralinak Dél-Amerika, Paraguay pedig első ízben került a szervező országok közé. Az első futam aA világ legnagyobb és legnehezebb ralijának először adott otthont Paraguay. Kilencedik alkalommal házigazdája a Dakar-ralinak Dél-Amerika, Paraguay pedig első ízben került a szervező országok közé. Az első futam a hétmillió lakosú ország fővárosából, Asuncion-ból indult. A Dakar falut is itt állították fel. A versenyzők többségének szokatlan az itt uralkodó klíma, ugyanis magas a hőmérséklet és hatalmas a páratartalom a vidéken. hétmillió lakosú ország fővárosából, Asuncion-ból indult. A Dakar falut is itt állították fel. A versenyzők többségének szokatlan az itt uralkodó klíma, ugyanis magas a hőmérséklet és hatalmas a páratartalom a vidéken.
hétfő, 2017. január 2. 23:28
A szabadkai Saghmeister Gábort nem érte meglepetés, többször járt már Dél-Amerikában. A szabadkai versenyző tizedik alakalommal vág neki a Dakar-ralinak. „Négy nappal ezelőtt érkeztem Paraguayba, nem először vagyok Dél-Amerikában. Nagyon jól tudom, hogy mi vár rám és rendesen felkészültem, hogy minden helyzetet meg tudjak oldani
hétfő, 2017. január 2. 23:29
A Paraguay-, Bolívia- és Argentína-szakaszokon megrendezett verseny teljes hossza 9000 kilométer. Az első szakaszról az indulás előtt azt nyilatkozták a versenyzők, hogy nem ígérkezik nehéznek és csupán 39 kilométer. Az első szakaszt követően a versenyzők áttérnek Argentínába, ott két napot töltenek, és következik a mindenki számára kiszámíthatatlan Bolívia.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal