Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Meleg tea, takaró, fűtött sátor



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2017. január 8. Nézettség: 298

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2017. január 8. 20:49
Meleg tea, takaró, fűtött sátor a szolgálatot teljesítő rendőröknek
A megszokottól eltérő hideg időjárás próbára teszi a határon, a tanyavilágban, települések külterületein, de még a városokban, falvakban szolgálatot teljesítő rendőrök feladatellátását is.
vasárnap, 2017. január 8. 20:49
A hirtelen bekövetkezett hőmérséklet csökkenés miatt a közterületen szolgálatot teljesítő rendőröket védőitallal, forró teával látják el a napokban.
A parancsnokok különös gonddal ellenőrzik, hogy a szabadban, huzamosabb ideig dolgozó állomány megfelelően meleg felsőruházattal és aláöltözöttel rendelkezzen. Minden szolgálati autóban több takaró van.
vasárnap, 2017. január 8. 20:50
A határ mentén szolgáló rendőrök a téli ruházat mellett rendszeresített kötött sapkát és kézmelegítő zselét is kapnak. A nap 24 órájában biztosított számukra az orvosi ellátás, immunerősítésként C-vitaminnal látják el őket.
A határszakaszra vezényelt rendőrök számára takarókat osztottak ki, emellett fűthető sátrak állnak rendelkezésükre. A szolgálatban lévőket gyakrabban leváltják, így a melegedő helyeket is sűrűbben igénybe vehetik. A forró tea folyamatosan biztosított számukra.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal