Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2017-01-21 Kézbesítettük az adományokat - Adni öröm



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2017. január 21. Nézettség: 318

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2017. január 21. 19:08
Csillogó szempárok, öröm az arcokon, boldog gyerekek… Ma kézbesítette a Pannon RTV az Adni öröm műsor kapcsán összegyűlt jótékony emberek felajánlásait.
Álmos arcú gyerekek vártak bennünket Tavankúton. Reggel fél nyolckor már megérkeztünk a Sefer családhoz. A tíz gyereket nevelő családhoz tartós élelmiszer, édesség, ruhanemű, lábbeli, játékok, két kerékpár és egy kályha érkezett. Sefer Anna: „Tíz gyereket nevelek, hat iskolás. Egy nemsokára tizennyolc éves. Jól vannak, nem betegek.”
szombat, 2017. január 21. 19:08
Az oromhegyesi Kávai család hat gyereket nevel. A legidősebb nyolcéves, a legkisebb kilenc hónapos. Kávai István: „Öt a Szintiáé az előző házasságából, és egy közös, de miénk mind.”
Az oroszlámosi Mihók család keményen dolgozik, de így is sokat kell nélkülözniük. Amikor összeházasodtak, semmijük sem volt, beköltöztek egy éve a kis házba, amit fokozatosan szépítenek. Mihók Szilvia: „Rengeteg felújítani való volt, amikor beköltöztünk, még maradt jócskán. Nem volt igazán lakható ez a ház mielőtt idejöttünk volna, de megcsináltuk annyira, hogy az legyen. Felújítani való van rajta jócskán, reméljük, hogy idővel és kitartással minden el lesz rendezve.”
szombat, 2017. január 21. 19:08
Karácsony előtt már sikerült egy részét az adományoknak kikézbesíteni a családnak, így melegben ünnepeltek. A gyerekeknek ajándék is érkezett a karácsonyfa alá. Mihók Denisz: „Örülök a kamionomnak és az utánfutós traktornak, de legjobban a csigának és a focilabdának.”
szombat, 2017. január 21. 19:09
A hajdújárási Lurkóház kizárólag adományokból tartja fenn magát. Kovács Sebestyén Gyöngyi, házfelelős, Lurkóház, Hajdújárás: „Többszörösen hátrányos helyzetű gyerekkel foglalkozunk, öt- és tizenöt éves korosztály között. Idén huszonkét gyereket tudunk segíteni. Köztudott, hogy a lurkóházak adományokból élnek. Minden nagyon jól jön, amit az asztalra tudunk tenni, ugyanis háromszor étkeznek a gyerekek, uzsonnát, ebédet és délutáni uzsonnát kapnak.”
szombat, 2017. január 21. 19:09
Az élelmiszereken, játékokon és használati tárgyakon kívül mind a három család és a Lurkóház is részesült az Adni öröm jótékonysági rendezvényein összegyűlt pénzadományokból.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal