Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2017-01-21 Trump elnök első intézkedései



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2017. január 21. Nézettség: 288

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2017. január 21. 19:10
Az új amerikai elnök már beiktatásának napján belekezdett a munkába és aláírt jó néhány végzést. Új intézkedések, új törvények várhatók, emellett pedig már a Fehér Házat is átrendezte Donald Trump.
szombat, 2017. január 21. 19:10
Kitörő örömmel írta alá az első elnöki rendeleteket péntek este Donald Trump, egyebek mellett arról, hogy kormánya a Barack Obama által előterjesztett, megfizethető ellátásról szóló, a republikánusok körében Obamacare-nek nevezett törvény visszavonásán dolgozik, és az új törvény megszületéséig könnyítéseket rendelt el. A végzés mentesítést ad sürgős helyzetekben, amikor egészségügyi, biztonsági, pénzügyi vagy nemzetbiztonsági okokkal összefüggő különleges helyzet alakult ki.
szombat, 2017. január 21. 19:10
Donald Trump első amerikai elnöki intézkedése a hazafiasság napjának meghirdetése volt, és aláírta kormányzata védelmi miniszterének, James Mattisnak kinevezését is.
Donald Trump, elnök, Amerikai Egyesült Államok: „Ma, nem csak átadjuk a hatalmat az egyik államvezetés kezéből a másikba, vagy az egyik párt kezéből a másikba, hanem ma átadjuk, visszaadjuk a hatalmat Washington DC-ből önöknek, az embereknek.”
szombat, 2017. január 21. 19:10
Ezt mondta az új amerikai elnök tegnapi beszédében. Trump azt is kijelentette, hogy a republikánus fősodorral is szakítva keményen nekimegy a szabadkereskedelmi egyezményeknek. Kihátrálna a Csendes-óceáni Partnerségből, a még Bill Clinton alatt Kanadával és Mexikóval megkötött megállapodást pedig újratárgyalná.
szombat, 2017. január 21. 19:10
Az amerikai gazdaság „talpra állításához” Trump elnök 25 millió munkahelyet tervez teremteni a következő évtizedben, és évente 4 százalékos gazdasági növekedést tűzött ki céljául. Ennek érdekében egyebek közt az adózási törvények megváltoztatását és a szövetségi szabályozások enyhítését javasolta – olvasható a Fehér Ház internetes oldalán, amely a beiktatás után teljesen megújult.
szombat, 2017. január 21. 19:11
Az első intézkedések közé sorolta az erős határok létrehozását. Trump azt ígérte, bemutatja majd azt a javaslatot, amely mentén elkezdik megépíteni a mexikói határra tervezett falat.
Az országot érintő intézkedések mellett Trump már az első napján aranyba borította a Fehér Ház Ovális Irodáját. A nyolc éven át tartó Obama-vezetés alatti részletek közül számos eltűnt, az irodában pedig az arany vált az uralkodó színné.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal