Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

A magyar kultúrát és oktatást támogató pályázat külhoni szervezeteknek



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2017. január 25. Nézettség: 243

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2017. január 25. 19:53
Mintegy egymilliárd forint értékben írt ki pályázatokat a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. a határon túli magyar civil szervezetek részére. A pályázatok a magyar kultúra és oktatás támogatására irányulnak.
szerda, 2017. január 25. 19:53
A magyar kormány nagy hangsúlyt fektet a határon túli magyarság kulturális, oktatási és közművelődési programjainak támogatására. Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár sajtótájékoztatón számolt be az idei pályázati kiírásról. „A BGA Zrt kiírta az ez évi támogatási pályázatait 940 millió forinttal, majd Kárpátaljára ezt még 60 millió forinttal ki fogjuk egészíteni. Így lesz egymilliárdos ez a keret. A pályázati felhívás január 18-tól olvasható a www.bgazrt.hu honlapon.”
szerda, 2017. január 25. 19:54
A pályázatokon határon túli magyar civil, egyházi és szociális szervezetek indulhatnak a magyar közösség céljait szolgáló programokkal, fejlesztésekkel. A vajdasági regionális keretből maximálisan 600 ezer forintnyi támogatásra pályázhat egy-egy szervezet. „Ezeknél a pályázatoknál gyakorlatilag az élet minden területéről lehet pályázni. Egy a cél, hogy a magyar identitást, magyarságunkat tudjuk megőrizni a pályázatok segítségével is, úgyhogy én biztatok mindenkit, hogy nyugodtan pályázzon, érjen el bennünket. Remélem, hogy még az első fél évben a fizetések is meg fognak történni.”
szerda, 2017. január 25. 19:54
A pályázatok beküldési határideje február 22-e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal