Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Minden magyar azonnal tiltakozzon! Morvai felhívása az EU/Soros-terv újabb elemével szemben



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2018. április 17. Nézettség: 256

   

Tetszik 1 és még 1 tag kedveli

Videó megjegyzések

kedd, 2018. április 17. 15:56
Morvai Krisztina – bár néhány napja azt mondta a kormánypárti Magyar Időknek, hogy Orbán ellen hiába is lázítana Soros György – most megkongatta a vészharangot. Közösségi oldalán felhívást tett közzé, mert ő már tudja, miről tárgyalt zárt ajtók mögött a milliárdos az EU vezetőivel.

Rendkívül veszélyes és aljas indítványt tárgyalt ma az Európai Parlament, amelynek lényege: az Európai Unió pénzzel fogja támogatni azokat a civil szervezeteket, amelyeknek nyilvánvaló célja Magyarország és Lengyelország destabilizálása, illetve a tömeges migráció segítése, előmozdítása.

Az indítvány címe: A demokráciát, a jogállamiságot és az alapvető értékeket az Európai Unióban előmozdító civil szervezetek támogatására irányuló Európai Értékek Eszköze.

Szerinte ez valójában azt jelenti, hogy a jelenlegi magyar és lengyel kormányt támadó civilek, a migráció segítői pénzt kapnának.

Felszólalásában ő már jelezte felháborodását, de az indítvány jövője miatt az a leglényegesebb, hogy az Európai Néppárt támogatja-e a kezdeményezést. Mint írta, minden magyarnak, aki ezt meg akarja akadályozni a javaslatot, haladéktalanul írnia kell a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőinek és az Európai Néppárt elnökének, Manfred Webernek és azt kell kérnie, hogy a gyalázatos indítványt semmiképpen ne szavazza meg a Néppárt.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal