Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

4 hónap után ismét több ezren énekelhették együtt a Nélküledet Dunaszerdahelyen



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2020. július 2. Nézettség: 210

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2020. július 2. 19:17
ÚJRA SZÓLT A NÉLKÜLED DUNASZERDAHELYEN
A szlovák labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásának 3. fordulójában szerdán este a Dunaszerdahely az ősi rivális Slovan Bratislavát fogadta. A pozsonyiak bajnokként érkeztek a DAC-hoz, ráadásul az Európa-ligába jutással és biztos harmadik helyükkel már a hazaiak is teljesítették legfontosabb célkitűzéseiket az idei szezonban. Ám ahogyan a helyiek nevezik, a csallóközi El Clásiónak mindig óriási tétje van, ráadásul a járvány utáni időszakot követően újra több ezer szurkoló lehetett ott a stadionban.
Ez azonban a magyarországi helyzettel ellentétben még nem telt házat, "csupán" félházat jelentett, hiszen a kormány döntésének értelmében egyelőrea stadionokba csak a teljes befogadóképesség 50 százalékát engedhették be a rendezők, ez a MOL Aréna esetében 6350 főt jelentett.
Mindez érezhető és feltűnő is volt a mérkőzés előtti órákban a stadion körül, nem lehetett volna arra következtetni, hogy az ország egyik legnagyobb futballrangadója következik hamarosan. Akik viszont ott voltak, lelkesen sétáltak, tapsoltak és énekeltek.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal