Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Már várták őket a rendőrök



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2020. augusztus 12. Nézettség: 189

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2020. augusztus 12. 23:10
Így fogták el az M1-esen autózókat rettegésben tartó bandát – videó
Összehangolt akcióban csaptak le a rendőrök annak a bandának a három tagjára, akik az M1-es autópályán törtek fel autókat. Végül őket is az M1-es autópályán fogták el.
A trükkös tolvajok az elmúlt időszakban az autópályák pihenőiben, parkolókban és benzinkutakon törtek fel autókat, amelyekből aztán mindent vittek, ami mozdítható.
A háromfős társaság hétfőn kora hajnalban egy, az M1-es autópályán lévő benzinkút parkolójában lopott meg egy kocsijában szunyókáló férfit. Az autó jobb első ablakát betörték, és a pénztárcáját, a benne lévő több százezer forintnyi valutával kivették, és elfutottak.
A meglopott férfi azonnal utánuk ment. A kergetőzés közben a tolvajok, hogy eltereljék üldözőjük figyelmét, némi pénzt szórtak szét az úttesten. Tervük be is jött, míg a férfi a pénzét próbálta összeszedni, addig sikerült elmenekülniük.
Nem sokkal később egy másik, szintén az M1-es autópálya mentén található parkolóban egy kisbusz ablakát törték be, és a szélvédő mögül lopták el a tulajdonos pénztárcáját.
Nem jutottak messzire, a budaörsi nyomozók már várták őket. Egy összehangolt, országos koordinációs akcióban elfogták őket az M1-es autópálya zsámbéki lehajtójánál.
Ketten mindent tagadtak, a banda legfiatalabb tagja azonban részletes beismerő vallomást tett.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal