Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 03 06 Adomány a zentai és a magyarkanizsai birkózóknak



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. március 6. Nézettség: 277

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. március 6. 19:39
Mintegy hetven szabadidőruhát adott át ma délelőtt Zentán Pásztor István, a VMSZ elnöke a zentai és a magyarkanizsai birkózóknak. Az ajándékot a Vajdasági Magyar Bálon összegyűjtött adományokból vásárolták meg a párt illetékesei.

Rögtönzött bemutatóval engedtek betekintést az edzésmunkájukba a zentai és a magyarkanizsai birkózó klubok növendékei a Vajdasági Magyar Szövetség adományának átadásán. Rekecki Botond, birkózó, Magyarkanizsa: „Ebben fel tudunk vonulni éremosztáskor, a versenyekre ebben megyünk.”

Berkec Dejan, birkózó, Zenta: „A mi csapatunkban nem voltak egyformák a szabadidőruhák, ez tetszik, mert most egyformában vagyunk, és lehet tudni, hogy mindannyian zentaiak vagyunk.”
vasárnap, 2016. március 6. 19:40
A Zentai Birkózóklubban jelenleg több mint száz, különböző korosztályú birkózóval foglalkoznak, akik számára az ajándék fontos többlettartalmakat is hordoz. Bera László, elnök, Zentai Birkózóklub: „Az ajándék az értékén túlmenően nagyon nagy örömet okozott a gyerekeknek, azt hiszem, hogy erkölcsi súlya is van, hiszen jól esik, ha a munkánkra valaki odafigyel, és ne adj’ Isten, el is ismeri azt.”
vasárnap, 2016. március 6. 19:40
A Vajdasági Magyar Szövetség az I. Vajdasági Magyar Bálon kérte fel jótékonykodásra a résztvevőket. Az ott összegyűlt adományok egy részéből vásárolták meg a felszerelést a zentai és a magyarkanizsai birkózóknak. Pásztor István, elnök, VMSZ: „Az volt a szándék, hogy picikét segítsünk a sportéletben a legkisebb korosztálynak, illetve a családoknak, akiknek tehetséges sportoló gyerekeik vannak. Azt gondolom, hogy a birkózás mindig is egy vajdasági magyar sport volt. Ha az ember itt, ebben a zentai birkózó szentélyben végignéz a falakon, akkor láthatja, hogy kik voltak itt az elmúlt évtizedekben, ők alkották a valamikori országnak meg a mostani országnak is a birkózó válogatottjának a gerincét.”

Mindezt mi sem bizonyítja jobban annál a ténynél, hogy a jelenleg az Európa-bajnokságra készülő felnőtt férfiválogatott nyolc tagja közül öten zentai származásúak.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal