Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 04 02 Éjjel, nappal rúgják a bőrt



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. április 2. Nézettség: 315

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. április 2. 17:55
Több száz fiatalt mozgat meg a 2016 perces foci nevű rendezvény Bácsfeketehegyen. A település sportcsarnokában megrendezett torna folyamatos játékkal egészen vasárnap reggelig fog tartani.
A kezdőrúgást péntek este tíz órakor végezték el Bácsfeketehegyen. A nyitómérkőzést a Kishegyesi Vitézek a Magyarországról érkezett Fidelitas csapatával játszották. A vajdasági fiúk nagyarányú győzelmet arattak az első meccsükön. Pataki Imre, Kishegyesi Vitézek: „Elég erősen kezdtünk, én azt hiszem. De ez mind annak a gyakorlásnak köszönhető, amit előzőleg elvégeztünk. Össze van szokva a csapat, és nekiálltunk.”
szombat, 2016. április 2. 17:55
A nyitómérkőzésen elszenvedett nagyarányú vereség után a Fidelitas csapata még mindig pozitívan állt a tornához. Vincze Géza, Fidelitas csapat, Magyarország: „Hosszú utat jártunk be, több mint 300 kilométert utaztunk a mai napon. Nemrég érkeztünk ide, kilenc óra után nem sokkal, tíz órakor játszottuk az első mérkőzésünket.”
Sok fiatalt mozgat meg a VMSZ Ifjúsági Fóruma által szervezett sportesemény, a 2016 perces foci. Megszakítás nélküli játékkal, majdnem két egész napon át tart a torna, 21 csapat részvételével. Fehér Szabolcs, elnök, VMSZ Ifjúsági Fórum: „Húsz perc egy meccs. Tehát tíz perc és még egy tíz perc a két félidő. Húsz perc egy meccs, és ahogy befejeződik az egyik, jön a következő csapat. Itt vannak a csapatok, és váltják egymást. Van egy szoba, ahol pihenhetnek, aludhatnak, az ételt is biztosítjuk nekik, van, amit itt, van amit pedig a kultúrotthonban, itt Bácsfeketehegyen.”
szombat, 2016. április 2. 17:56
A 2016 perces játékidőt a várakozások alapján vasárnap reggel 7 óra 36 perckor érik el a résztvevők. Az eseményen megválasztják majd a torna legjobb játékosát, kapusát és gólkirályát is.
szombat, 2016. április 2. 17:56
Ma este kezdik, és majdnem két egész napon keresztül fociznak Bácsfeketehegyen. 2016 percen át rúgják a bőrt az előzetesen jelentkezett csapatok a falu Sportcsarnokában. A kezdőrúgást ma 22 órakor végzik el, majd vasárnap reggel 7 óra 36 perckor várhatóan az utolsó mérkőzés is véget ér. A rendezvény várhatóan több száz vajdasági fiatalt mozgat majd meg. A VMSZ Ifjúsági Fóruma által szervezett eseményhez hasonlót Vajdaságban még nem rendeztek.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal