Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 05 17 Ismét megszólalnak a fanfárok a zobnaticai lóversenypályán



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. május 17. Nézettség: 267

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. május 17. 21:00
Május 28-án pontosan délben ismét megszólalnak a fanfárok a Topolya mellett található zobnaticai lóversenypályán, hogy a IV. Vajdasági Vágta kezdetét jelezzék. A lovasok népszerűsítésében a Pannon RTV is részt vesz. A bemutatkozó kisfilmeket mától kezdve közvetítjük.
kedd, 2016. május 17. 21:00
A május 28-án megrendezésre kerülő Vajdasági Vágtára 28 lovas jelentkezett. A lovasok bíznak a minél jobb helyezésben.
Bajusz Gábor, Mohol: „Tavaly ő nyerte meg a vágtát, úgyhogy elég nagyok az elvárások itt idén is. És hát, reméljük, hogy sikerülni fog teljesíteni.”
Majoros Ferenc, Pancsova: „Az első négyben szeretnénk benne lenni.”
Kallay Attila, Óbecse: „Szerintünk valami helyezést fogunk elérni.”
kedd, 2016. május 17. 21:01
A Pannon RTV az elmúlt években kiemelten követte a Vágta rendezvényeit. Idén sem lesz ez másként. Azért, hogy a nézők megismerhessék a lovasokat és – természetesen – a lovakat bemutatkozó riportokat készítettünk a résztvevőkről. Cérna Lenke, szerkesztő-riporter Pannon RTV: „Kisfilmet, egy bemutatkozó kisfilmet készítünk minden versenyzőről.”
kedd, 2016. május 17. 21:01
A műsor szerkesztője Cérna Lenke és munkatársai az elmúlt napokban Vajdaság több helyszínén forgatott. Így nézőink felkészülten ülhetnek le a lelátóra Zobnaticán jövő szombaton. Cérna Lenke, szerkesztő-riporter Pannon RTV: „Ezek a kisfilmek nagyrésze már le van forgatva, úgyhogy mától kezdve láthatják már a kisfilmeket a Pannon RTV képernyőjén. Minden nap négy új lovast láthatnak majd a nézők.”

A 4. Vajdasági Vágtát május 28-án tartják. Aki esetleg lemarad a rendezvényről, az erről készült összefoglalót másnap este láthatja a Pannon TV műsorán.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal