Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 05 22 Bácskossuthfalván a mai nap a sportról szólt



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. május 22. Nézettség: 356

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. május 22. 21:49
A falunapi rendezvénysorozat részeként horgász-, koronglövő- és íjászversenyt tartottak a településen.

Vasárnap reggel 35 horgász érkezett a bácskossuthfalvi falunap alkalmából megrendezett pecaversenyre. Fiatalok és idősek együtt horgásztak. Zsebedity Nimród, Bácskossuthfalva: „A tatám mutatta meg már kiskoromban, és szerintem az a jó benne, hogy van valami élvezet, hogy én vagyok a kisebb, akkor fogok egy nagy halat, és akkor még az idősebbektől is jobb vagyok.”
vasárnap, 2016. május 22. 21:50
A kifogott halakat lemérték, utána visszaengedték a tóba. A helyi horgászbajnokság jó alkalom a fiatalabb generáció motiválására a szervezők szerint. Tóth Pál, elnök, Moravicai Csuka Horgászegyesület: „Itt vannak a horgászok, gyerekek, akikkel ezután akarunk foglalkozni is majd, iskolát akarunk nekik nyitni, megkezdődik a szünet, akkor tanítjuk őket horgászni, utánpótlásra nagy szükségünk van.”
vasárnap, 2016. május 22. 21:50
A vadászház mögötti téren Szerbiában egyedülálló koronglövő versenyt, úgynevezett parcourst tartottak. Zajác Attila, tag, Fácán Vadászegyesület, Bácskossuthfalva: „Többféle imitáció van, tehát beszálló kacsa, földön szaladó nyúl, elszálló fürj vagy madár, tehát ötféle pozíció van és ez egy kicsit komplett, tehát nem egyszerű, elég nehéz lőni.”
vasárnap, 2016. május 22. 21:50
Papp László, elnök, Fácán Vadászegyesület, Bácskossuthfalva: „Harmincnégyen fogunk versenyezni, 26 korongra lövünk és ennek alapján rangsoroljuk az első helyezetteket és a csapatversenyt is.”

Vajdaságban egyre nagyobb népszerűségnek örvend az íjászat. A bácskossuthfalvi versenyre mintegy 100-an neveztek be.
Gulyás Zétény, Bácskossuthfalva: „Nem az a lényeg, hogy első legyek, hanem, hogy jól érezzem magam és ismerkedjek másokkal.”
vasárnap, 2016. május 22. 21:51
Nagy Tibor, elnök, Káliz Íjász és Hagyományőrző Egyesület: „Azok a jó íjjászok, és ez gyorsan elválik, ahogy szokták mondani, a tüdő a májtól, akik a második körben jobban teljesítenek, mint az elsőben, ez azt jelenti, hogy folyamatosan tudnak összpontosítani.”
vasárnap, 2016. május 22. 21:51
A falunapi rendezvények egész hétvégét betöltő programot biztosítanak a sport szerelmeseinek. Fazekas Róbert, tanácselnök-helyettes, Bácskossuthfalva: „Nem titkolt célunk az is, hogy próbáljunk ahhoz feltételeket teremteni, hogy a fiatalokat valamilyen vonatkozásban lekössük, és ennek nyilván egyik elfogadható eszköze a sport. Nagyon örülünk annak, hogy ehhez az értéktárhoz fog az úszás is nemsokára csatlakozni a faluban, mikor megnyitjuk a Rekit, megnyitjuk az úszóiskolát és próbáljuk a fiatalokat ebbe bevonzani.”
vasárnap, 2016. május 22. 21:51
Péntek óta ünnepli újratelepítésének 230. évfordulóját Bácskossuthfalva. A rendezvénysorozat a jövő hétvégén folytatódik, színes programokat kínálnak a szervezők.
vasárnap, 2016. május 22. 21:52
Isten éltese a falu Lakosságát!
8 megjegyzés | 1 / 1 oldal