Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Felépült Németh Krisztián és Elek Ákos is



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. június 10. Nézettség: 321

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. június 10. 21:54
A legfontosabb, hogy ma már minden játékos a csapattal edzett, azaz felépült Németh Krisztián és Elek Ákos is. A nyílt edzést sok francia gyerek is végignézte.
péntek, 2016. június 10. 21:54
Több száz francia kisiskolás előtt vezényelt tréninget Bernd Storck csütörtökön. A magyar labdarúgó válogatott nyílt edzésére a helyi diákok látogattak ki és hatalmas rajongással fogadták a játékosokat. A csapattal edzett Elek Ákos is, akinek térdfájdalmai már a multté és ő is reménykedik egy jó Eb-rajtban. „Még vannak finomítások, amikre szükségünk van, de a csapat készen áll abszolút a feladatokra, jó volt a felkészülés, és bízom benne, hogy jó eredményeket fogunk elkérni.”
péntek, 2016. június 10. 21:55
Nemcsak a középpályás épült fel sérüléséből, Németh Krisztián is már teljes erőbevetéssel készülhetett csapattársaival. A támadó szerint meg lehet lepni az osztrák válogatottat is. „Mindig probálnak az edzők kitalalni valamit, ami meglepetés a masik cspaatnak. Azert nagyjából felkészültünk belőlük. A szakmai stáb adott nekunk olyan informaciokat, amelyek nagyon fontosak lesznek merkőzésen.”
péntek, 2016. június 10. 21:55
Bernd Storck csütörtökön egy rövid cicázás után a támadásbefejezést gyakoroltatta a válogatott játékosaival, akik az edzés végén ajándék labdákkal köszönték meg a gyerekek szeretetét.
péntek, 2016. június 10. 21:55
Szép gesztus........
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal