Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 06 14 Újra Eb-n szurkolhatunk a magyaroknak



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. június 14. Nézettség: 364

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. június 14. 20:37
Ez a meccs előtti videó...
kedd, 2016. június 14. 20:37
44 év után újra Eb-n szurkolhatunk a magyaroknak (videó)

A magyar labdarúgó-válogatott 18 órakor Bordeaux-ban Ausztria legjobbjaival csap össze az Európa-bajnokság F-csoportjának első mérkőzésén. A szurkolók és a közvélemény bizakodó.

Minden szurkoló álma teljesült azzal, hogy a pótselejtezők alkalmával sikerült legyőznie a magyar csapatnak Norvégiát és kvalifikálta magát az idei EB-re. A magyar csapatban megtestesül a német precizitás, a küzdőszellem és a teljesítési vágy.
kedd, 2016. június 14. 20:38
Az osztrák szövetségi kapitány a mérkőzést megelőzően kijelentette, hogy a magyar csapat erénye, hogy határozott védekezésből gyors ellentámadásokra képes váltani.

Dárdai Pálnak sokat köszönhet a magyar válogatott, hiszen ő helyezte le a kijutás alapjait. Elmondta, hogy mire kell törekednie mindenkinek az EB alatt. Dárdai Pál, korábbi szövetségi kapitány: “Az, hogy pozitív maradjon mindenki, mert ez a legfontosabb, így lehet előre lépni. Ez a kijutás is azért sikerült, mert mind a média, mind a szurkolók, mind a játékosok, a szövetség összefogott és összegyűltek a pontok és most itt van a csapat.”
kedd, 2016. június 14. 20:38
A magyar labdarúgó-válogatott az elmúlt két napban már többször is pályabejárást csinált, valamint nyílt edzéseket tartottak.

Dzsudzsák Balázs, a válogatott csapatkapitánya a mérkőzés előtt elmondta, hogy a csapaton nincs teher, senki sem feszült és mindenki nagyon várja már a mérkőzést. A csapat tagjai abban reménykednek, hogy sikerül első győzelmüket megszerezniük az osztrákok ellen. A válogatott erőssége a védekezés lehet. A Németország elleni felkészülési meccsen az első tíz perc volt kritikus a csapat számára. Guzmics Richárd, hátvéd: “Én azt gondolom, hogy az egész mérkőzés nehéz lesz, tehát ugyanúgy készülünk az első tíz percre, hogy jó megoldásokat választunk ki és kicsit megnyugtassuk magunkat, és ezáltal a meccs végén is jól tudjunk játszani.”
kedd, 2016. június 14. 20:38
A csapat kapcsán megoszlanak a vélemények, hiszen többen is bírálták már Bernd Storck szövetségi kapitányt, amiért a támadószekcióban Szalai Ádámot játszatja.

A következő felállásban rajtol majd el az EB-n a magyar csapat: a kapuban a mackónadrágos Király Gábor áll majd, míg a védelemben Kádár Tamás, Fiola Attila, Lang Ádám és Guzmics Richárd kezdnek. A középpályán a Gera Zoltán, Kleinheisler László, Dzsudzsák Balázs, Nagy Ádám négyes kezd majd. A szakportálok szerint a kezdőbe befér még Szalai Ádám mellé Németh Krisztián is, aki várhatóan a csatársor és a középpálya összekötésén dolgozik majd.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal