Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 06 21 Magyar esélyek a foci-Eb-n



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. június 21. Nézettség: 516

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. június 21. 19:17
Az angol labdarúgó-válogatott gól nélküli döntetlent játszott Szlovákiával az Eb-n, ezzel Wales mögött a második helyen végzett a B-csoportban. A magyar válogatott így még nem jutott tovább, ám azt már tudjuk, hogy ha mi is csoportmásodikak leszünk, akkor Angliával játszunk a nyolcaddöntőben.
kedd, 2016. június 21. 19:17
A magyar csapat korábbi kitűnő teljesítménye miatt ma is kiharcolhatja a továbbjutást anélkül, hogy pályára lépne. Ehhez az kell, hogy a németek megverjék az északíreket vagy a csehek ne nyerjenek a törökök ellen. De ha ez a két forgatókönyv is megbukik, még akkor is nagy esélye van Dzsudzsákéknak a továbblépésre. Kedvező eredmény a nemzeti tizenegynek, ha Izland nem veri meg Ausztriát vagy 2-nél kisebb különbséggel kapunk ki Portugáliától. De ha ez mind nem jön össze, az is elég, ha az írek nem verik meg az olaszokat.
kedd, 2016. június 21. 19:18
Ennél fontosabb azonban, hogy továbbra is saját kezünkben van a sorsunk. Ha legalább döntetlent játszunk, biztos továbbjutunk. A mérkőzés nehéz lesz, hiszen a luzitánok eddig két döntetlent játszottak, így nekik sorsdöntő a magyar csapat elleni meccs. Cristiano Ronaldo mellett a többi portugál sztár is rohamozni fogja Király Gábor kapuját.
kedd, 2016. június 21. 19:18
A magyar csapat kapusedzője szerint felkészültek a nyomásra. Holger Gehrke, a magyar válogatott kapusedzője: “Cristiano Ronaldo nehéz feladat, mindenki ismeri a kvalitásait, pontosan tudja, hogy milyen játékos. De fontos felkészülni nemcsak belőle, hanem a többi igen csak erős portugál játékosból is. Portugália, azt kell mondanunk, hogy a csoportban a legnehezebb ellenfelünk lesz, még ha eddig nem is sikerült jó formát mutatniuk.”
kedd, 2016. június 21. 19:19
Cristiano Ronaldóék úgy készülnek a magyar válogatott elleni mérkőzésre, mint egy döntőre, hiszen muszáj megverniük Nikolicsékat ahhoz, hogy ne kelljen számolgatniuk, hanem az első két hely valamelyikén továbbjussanak. A magyar csapat védelmének oszlopa, Guzmics Richárd szerint a csapat nem matekozik, jó eredményt akar elérni a világsztárokkal felálló portugálok ellen.
kedd, 2016. június 21. 19:19
Guzmics Richárd, magyar válogatott labdarúgó: “Azt gondolom, hogy az aktuális mérkőzés a portugálok ellen lesz. Ott lesz a sorsdöntő, hogy mit játszunk. Mi csak a saját játékunkkal foglalkozunk, nem nézegetjük az ellenfeleket.”
kedd, 2016. június 21. 19:19
A labdarúgó-Eb F csoportjában szerdán 18 órakor játszik egymás ellen Magyarország és Portugália. Velük egy időben lép pályára Izland és Ausztria. A tabellán az első helyen állnak a magyarok 4 ponttal, őket követik a portugálok és az izlandiak 2-2 ponttal, míg Ausztria egy döntetlennel a quartett utolsó helyén áll.
kedd, 2016. június 21. 19:20
Hajrá Magyarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8 megjegyzés | 1 / 1 oldal