Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Play Me I´m Yours! Canary Wharf Street Piano



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Other (Egyéb) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. május 28. Nézettség: 200

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. május 28. 22:20
Leült egy kislány a metróállomáson felállított zongorához, és amikor elkezdett játszani, mindenkit elvarázsolt!
szombat, 2016. május 28. 22:20
A tehetség, úgy tartják, hogy már egészen kis korban meglátszik az embereken. A nagy művészek már 3-4 éves korukban is kicsit kilógnak a sorból, és valamiben sokkal jobbak, mint a többi gyerek. Ebből a kislányból minden bizonnyal az egyik legtehetségesebb zongorista felnőtt lesz majd.
szombat, 2016. május 28. 22:21
A nyilvános téren felállított zongorák ötlete egy angol művésztől, Luke Jerammtól származik, aki úgy gondolta, hogy lehetőséget kell adni mindenkinek arra, hogy korlátok nélkül bemutathassa tehetségét a legnagyobb közönség előtt. Világszerte számos színes zongorát állítottak fel a közterekre, hogy a tehetséggel megáldott emberek szabadon játszhassanak, ha kedvük tartja.
szombat, 2016. május 28. 22:21
Asta Dora Finnsdottir egy 9 éves kislány, a családjával Finnországból érkezett nyaralni. Amint meglátta a kislány a metróállomáson felállított zongorát, rögtön leült mellé és játszani kezdett. Mégpedig nem is akármit, hanem Mozarttól a “The Turkish March”-ot.
szombat, 2016. május 28. 22:21
Az utasok közül sokan megálltak mellette, és csodálattal hallgatták, ami nem is csoda, hiszen nagyon profin játszott a kislány. Ilyen csodagyerek nem minden nap játszik csak úgy spontán, nyilvános helyen. Volt, aki a játék végén odament és gratulált a fiatal zongoristának.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal