Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Russian Ultras & England Hooligans Clash Before The Game In Marseille - Worst Scenes Yet



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Other (Egyéb) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. június 14. Nézettség: 382

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. június 14. 00:31
"Ez előrelátható volt. Az összeütközések elkerülhetetlenségéről mindenki tudott, akinek ismerős az oroszországi aktív futballfanatizmus. Előre lehetett tudni, hogy látványos akciók készülnek. Csak a marseille-i rendőrség nem értette, hogy mi történik és hogy ez mit jelent" - írta a lap.
kedd, 2016. június 14. 00:31
Marseille, 2016. június 11. Szurkolók összecsapnak a lelátón, miután véget ért a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának első fordulójában játszott Anglia-Oroszország mérkőzés a marseille-i Velodrome Stadionban 2016. június 11-én. (MTI/AP/Thanászisz Sztavrakisz)
kedd, 2016. június 14. 00:31
A KP fogalommagyarázata szerint az "aktív fanatikusok", más néven "huligánok" abban különböznek az "ultráktól", hogy nem a csapatuk látványos és hangos biztatásával foglalkoznak a lelátón. Számukra az "ultra" elnevezés sértő. Az egyszerű szurkolóktól, akiket ők "kuzmics" gúnynéven emlegetnek, abban térnek el, hogy nem vesznek részt a hivatalosan szervezett utakon, nem viszik magukkal a feleségüket vagy a szeretőjüket, nem vásárolgatnak és nem vesznek részt kulturális programokon, nem söröznek be a mérkőzés előtt, és nem vonulnak a meccs előtt a válogatott mezében, az ország nevét skandálva.
kedd, 2016. június 14. 00:32
Az "aktív fanatikus" akcióra kész, kigyúrt, fiatal, utcai összecsapásokban megedződött "harcos". Többnyire sortot, kényelmes sportcipőt és márkajelzés nélküli pólót visel. Összecsapás előtt nem iszik alkoholt.
kedd, 2016. június 14. 00:32
A lap szerint Marseille-ben az első nagyobb összecsapások pénteken a város főterét a hagyományaikhoz híven elfoglaló és ott alkoholizáló-hangoskodó angol szurkolók, valamint a helyi "arabok" között kezdődtek. Utóbbiak provokálták és megpróbálták a sikátorokba becsalogatni az idegeneket. A verekedésnek a rendőrség masszív beavatkozása vetett véget.
kedd, 2016. június 14. 00:32
A különböző becslések szerint 70-250 fős, közös balhéra készülő orosz "aktív fanatikus" csoport a KP cikke szerint szombaton verődött össze a francia nagyvárosban. Közülük mintegy 25-en kemény ökölcsapásokkal megfutamították a régi kikötőben erősen italozó angolokat, a földön fekvőket pedig kegyetlenül megrugdosták. A verekedés a város más részeire is átterjedt, a rendőrség beavatkozásáig. A stadionba a többi orosz szurkolókkal együtt bevonuló "aktív fanatikusok" a felvételek tanúsága szerint az angoloktól elragadott nemzeti jelképeket vittek magukkal.
kedd, 2016. június 14. 00:33
Az orosz egyenlítő gól és a mérkőzés lefújása után több tucatnyi orosz fanatikus tört be az angol szektorba és elkezdet kiűzni onnan az angol szurkolókat.

A lap szerint köreikben a legnagyobb sikk az ellentábor lelátójának elfoglalása. A KP megállapította: nagyon úgy tűnt, hogy előre eltervelt akció történt.
kedd, 2016. június 14. 00:33
"Ez az orosz fanatikusok fő és lehet, hogy végzetes hibája" - állapította meg a lap.

Kiderült, hogy az UEFA rendfenntartói nem tudnak megfékezni egy efféle agressziót, hogy a névre szóló jegyek és a videomegfigyelés rendszere nem működik.
kedd, 2016. június 14. 00:34
"Az UEFA-nak egyetlen lehetősége maradt: az hogy a csapatot, amelynek ilyen nyugtalan szurkolói vannak, kizárja a bajnokságaiból" - vélekedett a KP.

A lap ugyanakkor kitért arra is, hogy a brit huligánok sem viselkedtek igaz gentleman módjára. A KP Martin McIntire brit újságíró Twitter-posztjára hivatkozott, amely szerint angol fanatikusok sarokba szorítottak egy oroszt, és a szeme láttára az orosz zászlóba törölték bele pőre ülepüket.
kedd, 2016. június 14. 00:34
A közösségi médiában megjelent provokatív bejegyzések közül több, amelyet összefüggésbe hoztak a stadionbeli verekedés kirobbanásával, utóbb hamisnak bizonyult.
19 megjegyzés | 1 / 2 oldal « 1 2 »