Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 10 07 Haitin tovább emelkedett a Matthew hurrikán áldozatainak a száma



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Other (Egyéb) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. október 7. Nézettség: 280

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. október 7. 19:50
Hurrikán tombolt a Karib-tenger térségében. Haitin már 572 holtestet emeltek ki a romok alól. Az áldozatok száma folyamatosan nő. A pusztítás a sziget délnyugati részén volt a legnagyobb, ahova csak napokkal az ítéletidő elvonulása után értek el a mentőegységek. A Matthew nevű hurrikán már elérte Florida partjait.
péntek, 2016. október 7. 19:50
A miami székhelyű Nemzeti Hurrikánközpont tájékoztatása szerint a forgószél jelenleg a hármas kategóriába sorolható a korábbi négyes után, tehát enyhült az erőssége, de még így is rendkívül veszélyes. A Matthew már az Amerikai Egyesült Államokban is szedett halálos áldozatot, egy 58 éves nő hunyt el.
péntek, 2016. október 7. 19:50
Haitin a Matthew hurrikán 230 kilométer per órás széllökésekkel és özönvízszerű esővel pusztított. A legtöbb áldozat a kidőlt fák, a repülő törmelék és az áradások miatt lelte halálát.
péntek, 2016. október 7. 19:51
Négy amerikai egyesült államokbeli szövetségi államban, Floridában, Georgia és Dél-Karolina egy részén és Észak-Karolina teljes területén rendkívüli állapot van érvényben. Az ország délkeleti partvidékéről emberek millióit evakuálták.
péntek, 2016. október 7. 19:51
. A térségben mintegy háromezer légi járatot töröltek, Floridában több repülőteret bezártak. A nagyobb városokban, Miamiban, Palm Beachben, Orlandóban, Tampában kiürülőben vannak az élelmiszerboltok.
péntek, 2016. október 7. 19:51
Barack Obama amerikai elnök csütörtökön délután aláírta a felhatalmazást arra, hogy a Belbiztonsági Minisztériumhoz tartozó Katasztrófa-elhárítási Ügynökség megkezdhesse a szövetségi segélyprogramot, amelynek keretében sátrakat, élelmiszert, gyógyszereket szállítanak a hurrikán sújtotta vidékekre, valamint csütörtök este tárgyalt az érintett államok kormányzóival arról, miképpen lehet a szövetségi forrásokat megnyitni.
péntek, 2016. október 7. 19:51
Meteorológusok szerint legalább egy évtizede nem pusztított ilyen erős hurrikán az Egyesült Államokban, utoljára a 2005-ös Katrina volt ehhez mérhető.
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal